43. MODEF Fuarı 8-13 Haziran’a Ertelendi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, 43. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nın 8-13 Haziran tarihlerine ertelendiğini duyurdu.

43. MODEF Fuarı 8-13 Haziran’a Ertelendi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, beraberinde MODEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İTSO Binasındaki makamında açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz Uğurdağ, 43. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın Koronavirüs (Covid-19) sebebiyle alınan tedbirler kapsamında 8-13 Haziran tarihine ertelendiğini duyurdu. Başkan Uğurdağ ayrıca, gümrük kapılarında yaşanan son durumlar ve bazı temizlik ve gıda ürünlerinde yaşanan haksız fiyat artışlarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

 

FUAR TARİHİ BELLİ OLDU

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Koronavirüs ile ilgili birçok ülkede tedbirler alınmaya başlandı. Sağlık Bakanlığımız öncülüğünde alınan önlemler sonrası birçok programlar 1 Mayıs tarihine kadar ertelendi. Biz de geçen hafta gerek sosyal medyadan gerekse basın bültenleriyle kamuoyunu 6 Nisan’da başlatmayı planladığımız MODEF Fuarımızın ötelenmesiyle ilgili bilgilendirmiştik. Bu konuyla alakalı MODEF Yönetim Kurulumuzla yaptığımız toplantı neticesinde Fuarımızın 8-13 Haziran tarihlerinde yapılmasına karar verdik. Sağlık Bakanlığımız 1 Mayıs öngörüsünü ortaya koymuştu. 1 Mayıs’tan sonra bu organizasyonlarımızı hayata geçirmeyi temenni ediyoruz.”

 

TÜM PROGRAMLAR 1 MAYIS’TAN SONRAYA ERTELENDİ

“Bakanlığımızın aldığı tedbirler tüm kamuoyu tarafından takdir ve teşekkürle karşılandı. Alınan tedbirler ve yapılan mücadele noktasında yetkililerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah durum büyümeden yüzeysel bir şekilde atlatılır. Şuan virüsün etki ettiği kişi sayısı 18’e ulaştı, inşallah bu vatandaşlarımız da bir an önce şifa bulurlar. Hayat devam ediyor. Bizler de bu noktada kurumlar ve kişiler olarak programlarımızı yürütmek durumundayız. Tüm mobilya sektörü ve İnegöl kamuoyuna MODEF İnegöl Fuarı’nın 8 Haziran’da startını verip 13 Haziran’da bitirme kararını duyuruyoruz. Hem Odamız hem MODEF Fuarcılığın birçok programı vardı. Bu programlar da 1 Mayıs’tan sonraya ertelendi. Tarihleri belirleyip programları sürdüreceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: . MODEF Fuarı - Haziran’ Ertelendi