75 Sokakta Kaldırım Çalışması Sürüyor

İnegöl Belediyesi, daha modern bir İnegöl oluşturmak adına sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Yeni Mahallede 75 ayrı sokakta kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriyor.

75 Sokakta Kaldırım Çalışması Sürüyor

İnegöl Belediyesi, daha modern bir İnegöl oluşturmak adına sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Yeni Mahallede 75 ayrı sokakta kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, daha modern bir kent ortaya çıkarmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Alanyurt bölgesi Yeni Mahallede 75 sokakta kaldırım yapım çalışmasına başlandı.

Bölgede İnegöl Belediyesi tarafından daha modern bir İnegöl oluşturmak adına yaptığı çalışmalar kapsamında vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek tretuvar yapım çalışmaları başlatıldı. Yeni Mahallede bulunan 75 sokakta uygulanacak çalışmanın startı Sahara ve Şirinevler Sokak’tan verildi. Çalışma kapsamında; 8000 metrekare parke taşı ile 8000 metretül bordür kullanılacağı ifade edildi.

Bir yandan hummalı bir şekilde kaldırım yapım çalışmaları sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban da bugün beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Taban, “Yeni Mahalle’de tretuvar ve bordür çalışmalarını yerinde incelemek üzere buradayız. Mahallelerimizde alt yapı çalışmalarını, tretuvar ve bordür çalışmalarını, yol kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Cumhuriyet ve Fatih Mahallerimizde ciddi bir girişimle eksikleri tamamlamak adına bir çalışma yaptık. Yapılaşmanın tamamlandığı mahallelerimizde ortaya çıkan eksiklikleri gidermek adına dönem dönem çalışmalar yapıyoruz. Bugün yeni mahallede uzun soluklu olarak devam ettireceğimiz bir çalışma için buradayız. Şuan da bulunduğumuz alanda Sahara ve Şirinevler Sokak’tan başlayan çalışma yaklaşık 70 civarında sokağı kapsayacak. Yaklaşık 500 bin liralık bir yatırım. Çalışmanın tamamlanmasıyla mahallemizin de bir eksiği giderilmiş olacak. Vatandaşımız yaptığımız kaldırımları kullanarak hem güvenli hem de konforlu ve temiz bir şekilde gideceği istikamete doğru kullanabilecek. Kaldırımlarımız tabiri caizse şehrimizin gerdanlığı gibidir. En iyi işçilik ve uygulamalarla inşa etmek zorundayız. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında mahallemizde güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Yeni Mahalledeki çalışma kapsamında yaklaşık 8 bin metrekarelik bir parke taşı uygulaması yapacağız. Çalışmalarımız ihtiyaç ve öncelik sırasına göre diğer mahallelerimizde de devam edecek. Yapılan Çalışmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.