ABZ SANDALYE GÜVEN VERİYOR

ABZ Sandalye firma ortağı Murat Sarıkaya, ?Bugünlere gelmemizdeki en önemli sebep, ürettiğimiz ve verdiğimiz ürünlerin arkasında durmamızdır, bu nedenle müşterilerimize sonsuz bir güven veriyoruz? dedi.

ABZ SANDALYE GÜVEN VERİYOR

ABZ Sandalye firma ortağı Murat Sarıkaya, firmaları ve ürünleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

2017 KATALOĞU ÇIKTI

Firmamız 2000 yılında Murat ve Melih Sarıkaya ortaklığı ile faaliyete başladı. Firmamız bünyesinde yaptığımız işler genellikle otel, cafe, restoran, bar, lokanta, yemekhane şeklinde proje bazlıdır. Bunun yanı sıra verdiğimiz hizmetlerden ekstra olarak ev mobilyası, ev masa sandalye aksesuarı ürün gamımızda bulunmaktadır. Osmanbey Caddesi ve Mobilya Vadisi´nde hizmet veren 2 mağazamız var. Türkiye´nin 81 ilinde referanslı müşterilerimiz var. Almanya Frankfurt´ta bayimiz var. Yurtdışında Romanya, Almanya, Gürcistan ve Makedonya olmak üzere 4 ülkeye ihracatımız var. İlerleyen zamanlarda bunun artacağını düşünüyoruz. Yeni pazar araştırmaları yapıyoruz. Yenilikçiyiz, web sitemiz güncel. Aracı kanallardan ürün satışlarımız var, reklamlarımız var. 2017 kataloğumuz çıktı, müşterilerimize gönderiyoruz. 2017 ye iddialı modellerimiz var. Franchising firmaları ile çalışıyoruz. Birçok firmaya bayilik veriyoruz. Dışarıdan gelen müşterilerimizi mağazalarımızda ağırlıyoruz. Tüm ürünlerimizi görebilirler. Hepsinin birçok alternatifi var.?

ÜRÜNLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

?Bizi bilen insanlar sandalyeci olarak bilir. Sandalyede birçok çeşit var. Biz bunların içerisinden yapabildiklerimizi, en çok satabildiklerimizi, ilerleyen zamana ayak uydurabilecek modelleri yapıyoruz. Berjer ve sandalye konusunda iddialıyız. Masa çeşitlerimizde iddialıyız. Sosyal ağlardan bizi takip eden çokça müşterimiz var. Yaptığımız malın arkasındayız. Bugünlere gelmemizdeki sebeplerden bir tanesi verdiğimiz ürünün arkasında durmaktır? dedi.



Anahtar Kelimeler: SANDALYE GÜVEN VERİYOR