AGD´DEN MUHABBETİ VE İKRAMI BOL SOHBETE DAVET

İnegöl Anadolu Gençlik Derneği, liseler komisyonu tarafından her hafta düzenlenen Cuma Sohbetleri´ne liseli öğrencileri davet etti.

AGD´DEN MUHABBETİ VE İKRAMI BOL SOHBETE DAVET

Anadolu Gençlik Derneği ilçe binasında, her hafta Cuma günü düzenlenen sohbet programı, öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Programa katılan öğrencilere Hak-Batıl mücadelesinin anlatılığını belirten Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Ali Zengin, İnegöl´de yaşayan bütün liseli öğrencileri Cuma Sohbetleri´ne davet ederek sohbete katılan öğrencilerin bir nebze olsun rahat bir nefes alabileceğini ifade etti.

TÜM LİSELİ GENÇLERİ DAVET EDİYORUM

Muhammed Ali Zengin yapmış olduğu açıklamada, ?Anadolu Gençlik Derneği  Liseler ve İmam Hatipler Komisyonu olarak, her hafta Cuma günleri düzenli olarak sohbet programı gerçekleştiriyoruz. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen programımız saat 19.00´da başlamakta. Yozlaşmanın had safhada olduğu ve tarihimizin unutulduğu şu günlerde sohbete katılan öğrenciler bir nebze olsun rahat nefes alıyor. Sohbetlerin ardından verilen ikramlar ile de gençler birbiriyle kaynaşıyor.  Ben, sohbetten ziyade bir muhabbet havasında geçen buluşmalara İnegöl´deki tüm liseli gençleri davet ediyorum? ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-12/9/1030169309247.jpg