ALANYURTSPOR´A BAKLAVA DOPİNGİ

Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İsmail Söylemez ve Genel kaptan Sadullah Kaldırım, Alanyurtspor´lu futbolculara moral ziyaretinde bulunarak baklava ikram etti. Başkan Söylemez, futbolculara başarılı bir sezon geçirmelerini temenni etti.

ALANYURTSPOR´A BAKLAVA DOPİNGİ

Alanyurtspor A Takım antrenörü Selami Tekin başkan´a baklava jesti için teşekkür etti. 

Karadeniz Güvenspor kulüp başkanı İsmail Söylemez, ?2019-2020 futbol sezonu tüm futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eylül ayında başlayacak olan 1.Amatör lig maçlarında Alanyurtspor´a başarılar dilerim.? şeklinde konuştu.

Alanyurtspor teknik direktörü Selami Tekin nazik ziyaretleri için Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İsmail Söylemez ve Genel Kaptan Sadullah Kaldırım´a teşekkür etti. Tekin ?Bu tür ziyaretlere kulüplerin dayanışması açısından çok önem veriyorum. Yönetim kurulumuzun çabaları sonucunda güçlü bir kadro oluşturuldu. Hedefimiz bir üst ligde mücadele eder duruma gelmek. Taraftarlarımıza ve İnegöllü sporseverlere güzel müsabakalar izlettirmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. İnşallah Alanyurtspor için güzel bir yıl olacak. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Bu sene hep birlikte başarıyı yakalayacağız. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum. Ekim ayında başlayacak olan Süper amatör kümede Karadeniz Güvenspor´a başarılar diliyorum? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından başkan İsmail Söylemez teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.



Anahtar Kelimeler: ALANYURTSPOR BAKLAVA DOPİNGİ