ALBİMO BAHREYN´DE

İnegöl´de üretim tesisi bulunan ALBİMO, global olma yolunda ilerliyor. Bahreyn bayisini açan ALBİMO, yakında Azerbaycan´da kurdele kesecek.

ALBİMO BAHREYN´DE

Alanya Bilal Mobilya (ALBİMO) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç´in, Alanya´da küçük bir mobilya döşeme atölyesi ile başladığı büyüme serüveni Türkiye´deki 8 ilin ardından nihayet yurtdışına ulaştı. Merkezi Alanya´da bulunan ALBİMO, Alanya´nın çeşitli bölgelerinde oluşturduğu çok sayıdaki mağazasının ardından İnegöl´de kurduğu ALBİMO Mobilya Üretim Fabrikası ile büyümesini sürdürdü. Kaliteli, şık ve uygun fiyatlı ürünleriyle kısa sürede tüketicinin gözdesi haline gelen ALBİMO ürünleri, Türkiye´nin 81 ilindeki mobilya mağazalarında yerini aldı. ALBİMO şimdi de Bahreyn bayisini açarak yurtdışına açıldı.

30 ÜLKEYE BAYİLİK VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

Bahreyn merkezdeki bin 500 metrekarelik dev ALBİMO Mağazası´nın açılışına Bahreyn protokolü ve vatandaşlarının ilgisi son derece yoğundu. Bahreyn ALBİMO´nun açılış kurdelesini ALBİMO Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç ve Bahreyn protokol üyeleri kestiler. Gömeç, Yeni Alanya´ya yaptığı değerlendirmede ?Bahreyn´de Türkiye ürünlerine yoğun ilgi olduğunu gözlemledim. Bahreyn halkı, tercihlerinin her zaman Türk ürünleri olduğunu çok net şekilde ifade ediyorlar. Bahreyn´in ardından önümüzdeki aylarda Azerbaycan´ın başkenti Bakü´de de ALBİMO açılacak. Hedefimiz, ilk etapta en az 30 ülkeye ALBİMO bayiliği vermek. Ülkemizde 81 ilimize ürün verirken, yurtdışında da ALBİMO´nun gücünü ortaya koymak istiyoruz? dedi. 



Anahtar Kelimeler: ALBİMO BAHREYN