ALTYAPIDAN A TAKIMA ZİYARET

İnegölspor’umuzun Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Özgür Şahin ile altyapı antrenörlerimiz, Teknik Direktörümüz Osman Özdemir ve ekibini ziyaret ettiler.

ALTYAPIDAN A TAKIMA ZİYARET

Altyapımızın geleceği ve planlaması hakkında karşılıklı istişarelerde bulunulan toplantının ardından açıklama yapan Teknik Direktörümüz Osman Özdemir, şunları söyledi:

“Öncelikle nazik ziyaretlerinizden dolayı siz değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İnegölspor’umuzun altyapısı son yıllarda gerçekten çok güzel işler başardı ve A takıma 10’larca futbolcu yetiştirdi. İnşallah bu oyuncularımız A takımda kendilerini göstererek uzun yıllar İnegölspor’umuza ve Türk futboluna hizmet edecekler. Ben bu oyuncularımızın yetiştirilmesinde emeği bulunan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Özgür Şahin ise “ Bizleri ağırladığı için Teknik Direktörümüz Osman Özdemir ile ekibine çok teşekkür ediyorum. Hocamız ve ekibi ile birlikte hareket ederek, gelecek dönemlerde altyapımızdan A takımımıza daha fazla oyuncu çıkarabilmek için nelerin yapılabilmesi gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şuanda altyapımızdan A takımımıza çıkarttığımız 11 oyuncumuz mevcut. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu sayı giderek artacak. Ben yeni sezon öncesi hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ALTYAPIDAN TAKIMA ZİYARET