ARCHİ MOBİLYA TARSUS SPONSORU OLDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor´un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçının sponsorluğunu Archi Mobilya üstlendi.

ARCHİ MOBİLYA TARSUS SPONSORU OLDU

Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Archi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Türkoğlu´nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Archi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Türkoğlu, şunları söyledi:

"Ziyaretlerinden dolayı Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Firma olarak her zaman İnegölspor´un yanında ve destekçisi olduğumuzu belirmek istiyorum. Hafta sonu deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan ekibimizin deplasman sponsorluğunu üstlenmek istedik. İnşallah deplasmandan 3 puan ile dönülür ve yukarılara doğru tırmanış devam eder. İnşallah sezon sonunda da hedeflenen 1.Lige çıkarız. İnegöl şehri bunu hak ediyor."

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Öncelikle şehrimizin güzide mobilya şirketlerinden Archi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Türkoğlu´na bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kadir Bey gibi işadamlarımızın destekleri sayesinde ayakta durabiliyoruz. Sağ olsun kendileri Tarsus deplasman sponsoru oldu. İnşallah bize verilen bu desteğin karşılığını galibiyetle dönerek veririz. Şehrimizin her türlü desteğine ihtiyacımız var. Toplanılan desteklerle kulübümüzün borcunu ödeyerek eritiyoruz. İnşallah sezon sonu hem maddi hem de sportif anlamda başarılı olacağız. Ben Kadir Beye bizi ağırladığı için tekrar çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.