BAHADIR BAYRAKTAR GÜVEN TAZELEDİ

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneğinin olağan genel kurul toplantısında dernek başkanlığına yeniden Bahadır Bayraktar seçildi.

BAHADIR BAYRAKTAR GÜVEN TAZELEDİ

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneğinin olağan genel kurul toplantısında dernek başkanlığına yeniden Bahadır Bayraktar seçildi.

Haber-Fotoğraf: Şaban KILIÇCI

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneğinin 4. olağan kongresi Devrin Düğün salonunda gerçekleştirildi.

Faaliyet, gelir ve gider cetvelinin okunup, ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa tekrar Bahadır Bayraktar seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Enver Devrin, Kadir Arıcı, Hasan Karabacakoğlu, Hakan Cengiz, Volkan Yaşin, Aykut Tahirler, Musa Sancak, Melih Sarıkaya, Nihat Gümüş ve Serdar Yılmaz seçildi. 

ANA HEDEF ÜYELER ARASINDAKİ BİRLİĞİ ARTTIRMAK

Seçimin ardından açıklama yapan Bayraktar, “Öncelikle genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Daha önceki kongremizi 2019 Aralık ayında yapmıltık. Yeni kongremiz pandemi dolayısıyla Mart ayına uzadı ve kongremizi gerçekleştirmiş olduk. Yeni bir dönemde Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesini güzelleştirmek ve ticari hacmini arttırmak üzere 11 kişilik yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, istişare kurulu arkadaşlarımız ve tüm üyelerimizle birlikte faaliyetlerimize inşallah başlayacağız. Ana hedefimiz öncelikle üyeler arasındaki birlikteliği, aidiyet duygusunu ve işbirliğini arttırmak.”dedi.

“CADDEMİZ GÜZELLEŞTİ”

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinin 40 yıldır Türk mobilya sektörünün çekim merkezi olduğuna vurdu yapan Bayraktar, “Bu liderliğini ve bu öncülüğünü daha nice yıllar devam ettirilebilecek çalışmaları yapmak istiyoruz. Derneğimizi 3 yıl önce kurduk. Kurumsal kimliğini kazandık. Dernek kurulduktan sonra caddenin kurumsal kimliğiyle birlikte tanıtımların etkisi görülmeye başlandı ve caddemiz güzelleşti. Bu süreçte emeği geçen tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İnegöl belediye başkanımıza, Bursa Büyükşehir belediye başkanımıza, Karayolları müdürlerimize, siyasetçilerimize, ticaret odamıza, mobilyacılar odamıza ve kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek zamanlarda yine tüm kurum ve kuruluşlarla ahenkli bir şekilde çalışarak, caddemizin ticaretine katkı koymaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı. 

“CADDEMİZİN TANITIMINA ÖNEM VERECEĞİZ”

Bu yıl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinin tanıtımına daha fazla önem vereceklerinin altını çizen Bayraktar, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Güzel bir kongre oldu. Yeni yönetimimizi oluşturduk. Arkadaşlarımız çok istekli. Bu yıl gerek internet ortamında gerekse medya ortamında caddemizin tanıtımına önem vereceğiz. Mağazamızdan görsellerimizin yer alacağı haberlerimizin yoğun bir şekilde çıkacağı aktif bir yıl olmasını planlıyoruz. İnşallah bizim yaptığımız tanıtım çalışmalarına üyelerimiz destek olursalar bu hem kendi firmalarının yararına olacak hem de caddemizin yararına olacak. Kongremize katıldıkları için tüm üyelerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz.”



Anahtar Kelimeler: BAHADIR BAYRAKTAR GÜVEN TAZELEDİ