BAŞKAN TABAN MUTLULUKLARI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

İnegöl Belediyesi önünde dün sıra dışı bir düğün konvoyu gerçekleşti. Ömür ve Kadir Aktürk çiftinin düğün konvoylarına Belediye Başkanı Alper Taban´da katıldı. Başkan Taban´ın da pedal çevirdiği etkinlikte kornalar yerine onlarca bisiklet tutkununun çevir

BAŞKAN TABAN MUTLULUKLARI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Dostum ve İnegöl Bisiklet kulübü destekleriyle düzenlenen etkinlikte İnegöl Belediye Binası önünden hareket eden konvoy, Saat Kulesi, Kasım Efendi Caddesi ve Bankalar Caddesi´nin ardından AVM güzergâhında ilerledi.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİLER

Şehrin yeni kimliğinin farkındalıklar ve ilkler üzerine oluştuğunu her fırsatta yineleyen Alper Taban; yeni evlenen çifte mutluluklar dilediğini, şehrimizin bisiklet kullanımına uygun bir şehir olduğunu dile getirdi.

Etkinliği düzenleyen damat Kadir Aktürk; ?İnegöl bisiklet severleriyle bir farkındalık yapmak istedik. Farklı bir konvoy düzenledik. Başkanımızda bize destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz? ifadelerini kullanırken, gelin Ömür Aktürk ise; İnegöl´e hep misafir olarak geldiğini, artık burada yaşayacak oluşundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLK BİSİKLET EHLİYETİ

Konvoya kaskıyla ve bisikletiyle katılan ve bisiklet tutkunları ile birlikte pedal çeviren Başkan Taban; ?1945 yılında ilk bisiklet ehliyeti İnegöl ilçemizde verilmiş. Dostum ve İnegöl Bisiklet kulübü ile birlikte bisiklet severleri buluşturduk. Ben de kendilerine eşlik etmekten mutluluk ve heyecan duyuyorum. Böyle bir etkinliğe katkı ve destek verildiğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Kendilerine bir ömür mutluluklar diliyorum? ifadelerinde bulundu.

Bankalar Caddesi´nin ardından AVM önünde son bulan etkinlik vatandaşlarında ilgisini çekti.