BAŞKAN TABAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanı Alper Taban, kurban bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediyenin tüm birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

BAŞKAN TABAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramının geride kalmasının ardından, Belediye Başkanı Alper Taban bugün ilk mesai gününde belediyenin birimlerini ziyaret etti. Sabah 08.00´da şantiyedeki personelle başlayan ziyaretlerde, Başkan Taban tüm birimleri tek tek gezip personellerin bayramını kutladı.

İlk ziyareti şantiyeye gerçekleştiren Başkan Taban, burada Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Ardından katı atık aktarma istasyonunda temizlik işleri müdürlüğü personeliyle buluşan Taban, daha sonra sırasıyla; Cenaze ve Defin Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, Ek Hizmet Binası, Umuteli ve merkez binadaki personeli ziyaret etti.

ÖNÜMÜZDE ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKEN BİR DÖNEM VAR

Tüm personellerle tek tek görüşen Taban, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda ise şu ifadelere yer verdi: ?Kurban Bayramını geride bıraktık. İşimize yoğunlaştığımız bir süreçteyiz. Artık bundan sonraki süreçte önümüzde çok çalışmamız gereken bir dönem var. Şunu çok net söyleyebilirim ki; hiç uyumasak, yatmasak, dinlenmesek bu şehri toparlamak için çalışmamız gereken bir döneme ihtiyacımız var. Bir vatandaş gözüyle buna baktığınızda kaldırımı olmayan, altyapısı, üst yapısı eksik olan, park bahçeler ve fen işleri anlamında eksiği olan o kadar çok bölge var ki. Kurumumla ilgili olmayıp gelen taleplerde şunu söylüyorum; bakın benim yapacak bir sürü işim var, beni oyalamayın diyorum. Bunları söylerken de sizlere inanarak ve güvenerek söylüyorum. Çalışanımızla, hizmet edenimizle bir düzen, farklı bir sistem kurgulamaya çalışıyoruz. İnsanların kolaylıkla ulaştığı, herkesin standart şekilde işinin görüldüğü bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Geriye bırakabileceğimiz en güzel şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Kimsenin kimseye muhtaç olmadan, rahatlıkla benim kurumuma erişip dakikalar içerisinde işinin çözüldüğü bir sistem kurmak istiyorum. Onun için çalışma şartlarımız belki her geçen gün değişiyor, tempomuz artıyor olabilir. Verimliliği arttırmaya çalışıyoruz. Vatandaş bizden iş bekliyor.?