BAYRAKTAR VE YÖNETİMİNDEN MOBİLYACILAR ODASINA ZİYARET

Yeniden göreve seçilen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

BAYRAKTAR VE YÖNETİMİNDEN MOBİLYACILAR ODASINA ZİYARET

4.Olağan Genel Kurul Kongresi’nde yeniden göreve seçilen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Haber-Fotoğraf: Şaban KILIÇCI

Ziyarette konuşan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan,  “İnegöl’ümüzün mobilya sektörünün en önemli caddelerinden Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyarete geldiler. Ertuğrulgazi mobilyacılar caddesi derneğinin oluşumunda oda olarak emeklerimiz var. Derneğin oluşumu başarı bir şekilde hayata geçirildi. Caddemizin ismi daha sık gündeme gelmeye başladı. Biz göreve tekrar gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Oda olarak her zaman birlikte çalışacağımızın buradan sözünü veriyorum ve başarılar diliyorum.”dedi.

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ise “Öncelikle bizi kabul eden çok değerli İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Özcan Ayhan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. İnegöl Mobilyacılar Odası Türkiye’nin önde gelen belki en önemli ve en aktif mobilyacılar odası diyebiliriz. İnegöl mobilyacılar odası gerçekten açık ara bulunduğu şehre ve sektöre koyduğu katkı itibariyle, aktiviteleri itibariyle, dinamizmi itibariyle çok uzun yıllardır öncülük ediyor. İnegöl’de sektörel birlikteliğin hep öncülüğünü yaptı. Bizim kuruluşumuzda da yine öncülük eden kuruluş mobilyacılar odası oldu. Biz yaklaşık 3,5 sene önce dernekleşme kararı aldık. Özcan Ayhan başkan ve mobilyacılar odamız derneğimizin dernekleşme kararında önemli rol aldı. Çünkü ilk toplantımızı onların organizasyonuyla gerçekleştirdik. Çok hayırlı bir karar oldu. Bu vesile ile tekrar çok teşekkür etmek istiyorum.”ifadelerini kullandı.