BETA RESTAURANT İLE ELİT KÖFTE İNEGÖLSPOR´U MİSAFİR ETTİ

İMOTİM AVM´de faaliyet gösteren Beta Restaurant ve Elit İnegöl köfte firma sahipleri İsmail Eltutan, Nadir Yetgin ile Alihan Alkan İnegölspor´u akşam yemeğinde ağırladı

BETA RESTAURANT İLE ELİT KÖFTE İNEGÖLSPOR´U MİSAFİR ETTİ

Federasyon Temsilcisi Turhan Albamya, yemek sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

?Beta Restaurant ve Elit İnegöl köfte firma sahipleri sağ olsunlar bizleri yemeğe davet ettiler ve ekibimize moral vermek istediklerini söylediler. İnegölpsor´umuzun gidişatından son derece memnun olduklarını bize ilettiler. Bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.?

Daha sonra söz alan Beta Restaurant Firma Sahibi Alihan Alkan ise ?Başta Elit İnegöl köfte olmak üzere biz Beta Restaurant olarak, İnegölspor´a her zaman desteklerimizi esirgemeyiz. İnegölspor bizim şehrimizin takımıdır ve İnegölspor´a herkes sahip çıkmalı. Başta Sayın Başkanımız Münür Kanar göreve geldiğinden beri İnegölspor iyi bir performans sergilemekte. İnşallah devamı gelir. İkinci yarının ilk maçı olan Kırklareli maçı öncesi İnegölspor´umuza başta Elit İnegöl Köfte Sahibi İsmail ve Nadir Bey olmak üzere başarılar diliyoruz. İnşallah İnegölspor iyi yerlere gelir.?şeklinde konuştu.

Elit İnegöl Köfte Firma Ortaklarından İsmail Eltutan ise ?Alihan kardeşimiz ?Şehrimizin takımı İnegölspor´a moral olsun diye yemek verelim? dedi. Bizde elimizden gelen desteği verdik. İnegölspor´umuz inşallah bundan sonraki süreçte daha başarılı daha yukarılara oynayan bir ekip olur inşallah.?ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Elit İnegöl Köfte Firma Ortaklarından Nadir Yetgin ise  ?İnegölspor´a başarılar diliyoruz. İnşallah daha güzel daha başarılı sezonlar diliyoruz.?dedi.