Beyaz perde köylerde açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci sonrası vatandaşlara moral ve motivasyon vermek amacıyla köy ve mahalle meydanlarında açık sinema gösterimi düzenliyor.

Beyaz perde köylerde açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Türk sinemasının en güzel örneklerini vatandaşlarla buluşturmak ve pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalar sonrası halka moral vermek amacıyla açık sinema gösterimleri gerçekleştiriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Köy sineması’ etkinliklerinin ilk durağı İznik’in Çakırca köyü oldu. İznik Gölü manzaralı alanda yapılan sinema gösterimine 7‘den 70’e vatandaşlar ilgi gösterdi. Etkinlik öncesi katılanlara patlamış mısır ve içecek ikram edildi.

Vatandaşlarla birlikte açık havada sinema keyfini yaşayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, Köy sineması’ etkinliklerinin bu süreç içerisinde yapılan hizmetlerin en güzel örneklerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu tür programların halka moral ve motivasyon verdiğini belirten Yıldız, spordan kültüre, sanattan altyapıya kadar her alanda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ettiğini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Beyaz perde köylerde açılıyor