BOZTAŞ PREMİUM’DAN KOSOVA’DA BÜYÜK YATIRIM

İnegöl Mobilyasının güçlü temsilcisi Boztaş Premium, Paris’in ardından Kosova Peje’de de mağazasını açtı. Boztaş Premium, yurt içi ve yurt dışında toplam 200 satış noktasına ulaştı.

BOZTAŞ PREMİUM’DAN  KOSOVA’DA BÜYÜK YATIRIM

Mobilyanın Başkenti İnegöl’de sektörün güçlü temsilcisi Boztaş Premium, pandemi sürecine rağmen hızlı yükselişini sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında 200 satış noktasına ulaşan Boztaş Premium, Kosova Peje’de yeni mağazasını hizmete açtı. Fransa Paris’in ardından Kosova’da yapılan bu yatırım, mobilya sektörünün güçlü temsilcisinin Balkanlarda ciddi bir ivme ile yükselişini sürdürmesi noktasında önemli bir adım oldu.

Boztaş Premium, ticari yapısı ile tecrübesini taşıdığı Kosova ile satış ağını güçlendirdi. Kültür mirasını günümüz ticari kural ve yenilikleriyle harmanlayıp, karşılıklı güven, dayanışma ve paylaşma ilkeleri ile destekleyen, yurt içi ve yurt dışında toplam 200 satış noktasına ulaşan Boztaş Premium, üretim alanında da 130  kişilik istihdam ve 15.000 m2 alanda üretim faaliyeti ile emin adımlarla ilerleyişini sürdürüyor.

Boztaş Premium’un Kosova Peje’deki mağazası, firma temsilcileri ile davetlilerin katılımıyla dualarla yapıldı. Açılışta konuşan Boztaş Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Palandöken, “Boztaş Premium, kurulduğu günden itibaren adına yakışır şekilde müşterilerine ve çalışanlarına hizmeti ilke edinmiş bir şirkettir. Hedefimiz, Mobilyanın Başkenti İnegöl’den ‘Hayalleriniz  Kadar Çağdaş’ sloganıyla dünyanın her yerinde ulaşmaktır. Bu hedefe emin adımlarla yürürken, bu gün bir güzel yatırımı daha insanlığa sunmanın heyecanı, mutluluğu içerisindeyiz. Fransa Paris’ten sonra Kosova’da açılan mağazamız ile hem İnegöl Mobilyasını hem de Boztaş markasını ülkemizde ve dünyada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.