BU DAVET KAÇMAZ

İnegöl Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ortaokul öğrencilerine yönelik kış kampları, bu yıl da 22-23-24 Ocak günleri gerçekleştirilecek.

BU DAVET KAÇMAZ

Ortaokul öğrencilerinin ara tatillerini verimli geçirmesi, yaşıtlarıyla kaynaşması, eğlenceli ve öğretici çeşitli etkinliklere katılması için planlanan Kaşif Kış Kampları bu sene de katılımcılarını bekliyor.

 

İFSAD ÇALIŞMALARINA DUR DİYORUZ

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu Başkanı Mücahit Şahin, ?Rabbimizin Fussilet Suresi´nde İnsanları Allah´a çağıran, salih amel işleyen ve ben Müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir! diye buyurduğu üzere sevgi ve kardeşliğin teminatı olan Anadolu Gençlik Derneği olarak gençlerin akılları ve kalplerinin boş ve anlamsız şeylerle meşgul edildiği günümüzde bizler bu ifsad çalışmalarına dur diyoruz. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Ortaokullar Komisyonu olarak 22-23-24 Ocak günleri Yeniceköy Agd binasında kaşif öğrencilerimize yönelik kış-etkinlikleri düzenleyeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

BU GENÇLİKTE HEYECAN VAR

Bu kamp programının, ara tatil dönemini gençlerin en verimli şekilde değerlendirmeleri için düzenlendiğini belirten Şahin, ? Eğitim kampımız ahlak ve maneviyat eğitimlerimizin yanı sıra, sinema, futbol, akıl oyunları gibi sosyal aktiviteler de içerecektir. 3 gün sürecek kampımıza kaşif gruplarımızdaki tüm öğrencilerimiz katılacaktır. Gençlerimizin beraber geçirecekleri vakitlerle paylaşmayı ve kardeşliği yaşayarak öğretme niyeti içerisindeyiz. Bu gençlikte heyecan var diyerek yola çıktığımız kış kampımıza ve Anadolu Gençlik Derneğimize tüm İnegöllü ortaokul öğrencilerimizi davet ediyoruz? diyerek sözlerini sonlandırdı.



Anahtar Kelimeler: DAVET KAÇMAZ