Çilek Mobilya’da Fırsat Günleri Başladı

Gençlerin ve çocukların hayallerindeki yaşam alanlarını tasarlayan, yenilikçi yaklaşımı ile yeni duygular ve yeni deneyimler kazandıran Çilek Mobilya’da Fırsat Günleri başladı!

Çilek Mobilya’da Fırsat Günleri Başladı

Türkiye’nin çocuk mobilyası denince ilk akla gelen markası bebek, çocuk ve genç odaları üreticisi Çilek, müşterilerine farklı avantajlar sunduğu Fırsat Günleri’ni duyurdu.

Tüm Çilek mağazalarında 16 -30 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalarda; Black, White, Duo ve Flower serilerinde yapacağınız herhangi bir karyola + dolap alımlarınızda aynı serinin şifonyerinde geçerli yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Çocuk odalarını tamamlayan farklı kampanya kurgularını seri özelinde indirimler ile de süsleyen Çilek ayrıca kurulum ve teslimat sürecinde de ücretsiz bir şekilde destek veriyor. 

ÖZEL SERİLERE ÖZEL KAMPANYALAR

Gençlerin hayallerini eksiksiz resmedildiği Black Genç Odası, hayatın tüm renklerine uyan beyaz renginin ilham kaynağı olduğu White Genç Odası, sıcak, sade ve zamansız bir tasarıma sahip Duo Serisi ve İlkbahar çiçeklerinin ilk kez açtığı tazeliği odalara taşıyan Flower Genç Odalarında geçerli kampanya detaylarına yenilenen Çilek web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Çilek Mobilya, gençlerin ve çocukların hayallerini süsleyen, onların ihtiyaçlarını gözeten, ergonomik, yenilikçi, eğlenceli, kaliteli, güvenli ve çevreye duyarlı, yeni duygular ve yeni deneyimler kazandıran özgün tasarımlara imza atmaya ve düş üretmeye devam ediyor.