CNR Holding Kayserili Mobilya Üreticileri İle İftarda Buluştu

CNR Holding, ticari ortakları ile geleneksel olarak düzenlediği sektörel buluşmalarında Kayserili mobilya firmalarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem´in ev sahipliğinde ve Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneğ

CNR Holding Kayserili Mobilya Üreticileri İle İftarda Buluştu

İftar programında konuşan CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut, mobilya ihracatının önemine dikkati çekti. CNR fuarlarının 2019 yılında 2 milyon 500 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Bulut sözlerini, "CNR olarak 30 yıllık birikimin sonunda on binlerce KOBİ için CNR Akademi´yi oluşturduk. Bu yeni bir proje, Türkiye´de fuar ve ihracat okuryazarlığının artması ülke ekonomisinin büyümesinde ön koşullarından biri. Kısa bir süre sonra da sektörlerimizle fuarlara nasıl hazırlanılır, daha fazla nasıl başarılı olunur konularında tecrübelerimizi paylaşacağız." diye bitirdi.

Kayseri mobilya sektörünün yoğun ilgi gösterdiği iftar programında CNR Holding İcra Kurulu Üyesi Erhan Çelik, "CNR Holding´in Yeni Pazarlama Anlayışı"konulu bir sunum gerçekleştirdi. Çelik sunum öncesi yaptığı konuşmada "Her seferinde gördüm ki Kayseri´de tablo hiç değişmiyor. Koşullar, konjonktür, durum, ekonomi, konu ne olursa olsun Kayseri, birliğini ve dirliğini koruyabiliyor. O yüzden diyorum ki keşke Kayseri Türkiye olsa. O zaman gerçekten bu birlik ve dirliği korumak adına çok güçlü bir dinamiği elimizde bulundururuz." dedi.