Country Tarzına Modern Bir Yorum: Enza Home Rattan

Konforlu ve göz alıcı tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Rattan serisi ile country tarzını benzersiz bir yaklaşımla yorumluyor.Modern dokunuşlarla zenginleşen tasarımıyla dikkat çeken Rattan serisi, evini sadelikten gelen zarafetle yenilemek isteyenle

Country Tarzına Modern Bir Yorum: Enza Home Rattan

Estetik ve şık tasarımlarıyla göz alan Enza Home, Rattan serisi ile country tarzını modern bir tasarım anlayışıyla yorumluyor. Zarafetiyle göz alan Rattan serisi, estetikle birleşen sadeliğin gücünü yaşam alanlarına taşıyor. Rattan Plus Koltuk Takımı, göz alıcı kumaş seçenekleriyle hayal ettiğiniz tarzı salonunuza getiriyor. Yüksek konfor ve rahatlık sunan sırt ve oturum yapısıyla dikkat çeken Rattan Plus Koltuk Takımı; kapitone uygulaması, özel tasarlanmış kol formu ve yumuşak hatlı, dairesel formdaki ahşap ayaklarıyla kendine özgü bir duruş ortaya koyuyor. Rattan Plus Koltuk Takımı, yatak olabilen 3´lü, 3´lü, 2´li ve berjer seçenekleriyle her salona uyum sağlıyor.

Tasarımıyla evlere country tarzını taşıyan Rattan Yemek Odası, her biri incelikle düşünülmüş detaylarıyla öne çıkıyor. Özel forma sahip eskitme patina desenli kulpları, özgün çizgileri yansıtan profil çerçeveli natürel aynasıyla fark yaratan Rattan Yemek Odası, konsol kapaklarında serinin kimliğini vurgulayan hazeran deseni ve dekoratif profil uygulamasıyla dikkat çekiyor. Ekstra depolama alanı sunan vitrininde gün ışığı LED aydınlatma uygulamasıyla farkını ortaya koyan Rattan Yemek Odası´nın masif ahşap ayaklı sabit ve açılır olmak iki farklı yemek masası ve iki farklı tasarım sandalye seçeneği bulunuyor.

Yemek odasında olduğu gibi seriye özel tasarlanan eskitme patina desenli kulpların ve kapaklarda hazeran deseninin kullanıldığı Rattan TV Ünitesi, televizyon sehpası ve üst dolap olmak üzere iki farklı modülden oluşuyor. Fonksiyonel açık raf, çekmece ve dolaplarıyla ekstra depolama alanı sunan Rattan TV Ünitesi, zamana meydan okuyan zarafetiyle göz alıyor.

Country tarzına modern bir yaklaşım getiren vegöz alıcı detaylarla kusursuzca harmanlayan Rattan Yatak Odası, ahşabın sıcak dokusunu yatak odalarına taşıyor. Serinin tarzını ortaya koyan özel formdaki kulp tasarımı, kapaklarda kullanılan hazeran deseni, kabara detaylı yatak başlığıyla benzersiz bir görüntüye sahip Rattan Yatak Odası, dolap kapaklarındaki naturel ayna uygulamasıyla mekana zenginlik katıyor. Yüksek şifonyer, makyaj masası ve dresuar modüllerinin de yer aldığı Rattan Yatak Odası´nın bazalı ve bazasız karyola ile sürgü kapaklı ve kapaklı olmak üzere dört farklı dolap alternatifi bulunuyor.