ÇÖZÜM ORTAĞI ARAYANLARIN ADRESİ ´MİRZA´

Mirza Ahşap, mobilya destek ürünleriyle sektörün çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

ÇÖZÜM ORTAĞI ARAYANLARIN ADRESİ ´MİRZA´

2006 yılında Mirza Ahşap adıyla kurulan firma, sektörün ihtiyaçlarına göre yarı mamül yedek parça imalatı ile firmaların çözüm ortağı olarak yola çıktı.

Firmanın kurucusu Osman Özkan Çelik, 2006 yılında sektörün ihtiyaçlarını tespit ederek yol çıktıklarını belirterek, “O günden bu yana gelişen mobilya sektörüne paralel, bizde Mirza Ahşap olarak, tamamlayıcı ürünlerimizle mobilya sektörünün ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz. Firmalara sunduğumuz “siz tasarlayın biz uygulayalım” felsefesiyle farklı bir misyonu üstlendik. Bugün itibari ile tüm dünyaya mobilya pazarlayarak rüştünü ispat eden inegöl´ümüzün değerli firmalarına ve yine farklı şehirlerde faaliyet gösteren birçok üretici firmaya hizmet vermekteyiz. Amacımız tüm firmalara pratik ve kalıcı çözümler getirerek, disiplinli büyümeyi sağlamak ve aynı zamanda gelişmek ve geliştirmektir.”

Ahşap sektöründe çeyrek asırlık bir tecrübeye sahip olduklarını kaydeden Çelik,  “Ahşap mobilya üretimi, sektörün en zahmetli ve meşaketli safhası. Biz çeyrek asırlık tecrübemizle, ahşabı mobilyaya entegre edecek çok ciddi fikirler geliştirdik. Yaptığımız ar-ge ve ür-ge çalışmaları neticesinde de zor olan ahşap mobilya sektörüne seri üretim kabiliyetini kazandırmış olduk. Bu kaydedilen gelişme hem ahşap sektörüne, hemde genel tanımla mobilya sektörüne önemi bir ivme kazandırmıştır.”

Mirza Ahşap firmasının yatırımlarından söz eden Osman Çelik, “2000´li yıllardan sonra sofra kültüründen masa kültürüne geçilmesi, pazarda yeni taleplerin doğmasına neden oldu. Bizde bu talepleri yerinde tespit ederek, farklı, şık, fonksiyonel ürünler tasarlayarak, sektöre farklı bir kulvardan pencere açtık ve masa üretimine başladık. Ürünlerimizin tüketiciye sunumunda da sınıf ayrımının olmadığı, her kesimin görüp tedarik edebileceği mobilipark AVM´de yerimizi aldık. Siz değerli misafirlerimizi, mobilyanın başkenti İnegöl´de, dolayısıyla mağazımın bulunduğu Mobilipark AVM´de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.”