DASELL MOBİLYA SARIYER SPONSORU OLDU

İnegölspor'umuzun Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer sponsorluğunu Dasell Mobilya üstlendi.

DASELL MOBİLYA SARIYER SPONSORU OLDU

Haber-Fotoğraf: Şaban KILIÇCI

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyemiz Mustafa Şeşka, Dasell Mobilya Firma Sahipleri Turgut Başdinç ile Mehmet Başdinç'e teşekkür ziyaretinde bulunarak, takım formamızı hediye ettiler. 

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Bugün İnegöl’ümüzün önemli markaları arasında yer alan ve her zaman kulübümüze destek veren Dasell Mobilya Firma Sahipleri Turgut ve Mehmet Başdinç’i ziyaret ettik. Kendileri sağ olsunlar Sarıyer deplasman sponsorluğunu üstendiler. Böyle güzide firmalarımızın desteği ile ayakta durabiliyoruz. Ben verdikleri desteklerden dolayı camiamız adına kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”


Dasell Mobilya Firma Sahiplerinden Turgut Başdinç ise “Ziyaretleri için Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Şeşka’ya teşekkür ediyoruz. Firma olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Bende İnegöl Belediyespor yönetim kurulunda olduğum için kulüplerin nasıl ayakta durduğunu çok iyi biliyorum. Firma olarak İnegölspor’umuzun hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçının sponsorluğunu üstlendik. Böylesine önemli değerlerimizin her zaman desteğe ihtiyacı oluyor. Bu manada herkesin gerek İnegölspor’umuza gerekse de İnegöl Belediyespor’umuza destek vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. İnegölspor’umuza başarılar diliyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: DASELL MOBİLYA SARIYER SPONSORU