DOĞANSPOR U-19 RAKİBİNİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Bursa U-19 1.Kümede mücadele eden Doğanspor, Kurtuluş sahasında konuk ettiği Panayırspor´u 2-1 yenerek ilk iki yarışında bende varım dedi.

DOĞANSPOR U-19 RAKİBİNİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Doğanspor maçın genelinde rakibine karşı üstün ve baskılı futbol sergiledi. Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip Doğanspor yüzde yüz 4 gol pozisyonundan yararlanamadı. Doğanspor girdiği net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

Doğanspor, rakibi karşısında ikinci yarıya baskılı başladı. Bu baskını sonucunda 56. Dakikada Batuhan Özcanlı ile 1-0 öne geçti. İki dakika sonrasında defansın bir anlık hatasından rakip Panayırspor karambolden bir gol bularak oyunda eşitliği sağladı. Maçın ilerleyen dakikaların da rakip kaleye yüklenen Doğanspor aradığı golü 70.dakikada Ara pasına iyi bir koşu yapan Fatih Topuk kalecinin soluna vurarak takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Doğanspor haftayı 3 puanla kapatarak zirve yarışını sürdürdü.

Doğanspor 6 maç sonunda 4 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 13 puanla 3.sırada yer aldı. Doğanspor cumartesi günü deplasmanda Vatan sahasında 10 puanla 4.sırada yer alan Cihanspor ile karşılaşacak.