DOĞRU ÜRÜN YAPAN KAZANIR

37. mobiilya fuarını değerlendiren Gümüşev Mobilya Firma Sahibi Nihat Gümüş, fuara özel ürün yapmamalarına rağmen verimli bir fuar geçirdiklerini belirterek, ?En büyük etken doğru ürünü doğru fiyata satmaktır?dedi.

DOĞRU ÜRÜN YAPAN KAZANIR

İnegöl´ün gözde firmalarından Gümüşev Firması Sahibi Nihat Gümüş 37. Mobilya VE Dekorasyon Fuarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fuara ilişkin yeni ve özel bir ürün tasarlamadıklarını kaydeden Gümüş, ?Bu fuara yeni ürün yapmadık. Ürünlerimizi ilk kez 2 ay önce CNR fuarında teşhire sunduk. 4´ü de tuttu, beğenildi. Bundan dolayı bu fuara yeni ürün yapma gereği duymadık. Bunun avantajını bu fuarda da çok çok gördük. Bizim için çok güzel bir fuar oldu. Hem yeni müşteri hem de ciddi satışlar yaptık. Bizim açımızdan çok güzeldi. Kasım fuarları bizim için çok iyi geçer, bu Kasım fuarından bile iyi sonuçlar aldık.

?Fuarın iyi geçmesinin fuar şirketinin iyi çalışması gibi sebepleri de var ama sıralamaya koyarsak doğru ürünü yapmak ilk sırada yer alır. Yoksa fuar şirketi de çalışıyor, çok güzel işler yapıyorlar. Ama burada en büyük etken doğru ürünü yapıp doğru fiyata satmaktır.?

?3 segmente de takım yaptık. Düşük, orta ve en üst segment ürünümüz vardı. En üst segmentteki takımımızın fiyatı pahalı olmasına rağmen en çok o takımı sattık. Bunu bekliyorduk. AR-GE´sini bitirdikten sonra satacağını ve fiyatının öneminin olmayacağını biliyorduk. İstediğimiz performansı da yakaladık. Fuar bizim açımızdan iyi geçti. Yaza hazırız. Üretim son sürat devam ediyor. Bundan sonra ürünleri nasıl yetiştireceğimizin derdine düşeceğiz? açıklamalarında bulundu.



Anahtar Kelimeler: DOĞRU ÜRÜN YAPAN KAZANIR