Doğu´da Rahatça Ticaret Yapabilirsiniz

Ada Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı Halil Malkaç, doğu bölgesinde ticaret yapacak mobilyacılara güven verdi.

Doğu´da Rahatça Ticaret Yapabilirsiniz

Ada Koltuk firma sahibi Halil Malkaç, 37. İnegöl Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İNEGÖL´ÜN HER KÖŞESİNE HAREKETLİLİK GELDİ

Konu ile ilgili konuşan Ada Koltuk firma sahibi Halil Malkaç, ?37. İnegöl Mobilya Fuarını yapıyoruz. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Allah´a hamdolsun bu fuarı da güzel, başarılı, bereketli bir fuar olarak geçirdik. Fuarımızın yurtdışındaki Guangzhou fuarıyla çakışması sebebiyle yurtdışı katılımcı sayısında azlık var ama bu fuar EXPO fuarı değil, yurtiçi fuarıdır. Tarih de biraz öne alındı, ondan dolayı bir önceki fuarlara göre sayıda azlık olabilir. Yine güzel, bereketli, hareketli bir fuar geçirdik. İnegöl´ün her lokantasına, oteline, köşesine bir hareketlilik getirdi. Bu yadsınamaz bir gerçektir.Bu fuarın devam etmesi lazım, mümkünse büyütülmesi lazım. İnşallah en kısa zamanda yeni fuar yeri İnegöl´e yakışır şekilde yapılarak yerine getirilir.?

AVANGART KONUSUNDA İDDİALIYIZ

?Biz avangart üretimi yapıyoruz ve bu konuda iddialıyız. Bu fuara modern konseptlerimizi koyduk ama avangart konusunda gerek yatak odası gerek yemek odası gerek koltuk konusunda iddialıyız ve güzel ürünlerimiz var. Bu konuda yavaş yavaş mağazalaşmaya başlıyoruz. Bu fuarda Diyarbakır ve Maraş ile anlaşma imzaladık. Oralara da birer tane mağaza açıyoruz. Bunun yanı sıra neticelenemeyen bir Batman görüşmemiz var, oraya da Salı günü görüşmek için gideceğiz.?

RAHATÇA DOLAŞABİLİR, TİCARET YAPABİLİRSİNİZ

?Ben de doğu bölgesinin insanıyım. O bölgede yatırım yapılabilir. İnsanların zihnindeki gibi ?her tarafta terör var´ konusu kesinlikle gerçek değil. Yurdumuzun her köşesinde çok rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilir, gezebilir, ticaret yapabilirler. Hiçbir sorun ve sıkıntı yok. Birkaç arkadaşımla beraber Antep, Urfa, Mardin gezisine gittik, orada terör olup olmadığını sorduk. Öyle bir şey yok, olamaz. Kesinlikle öyle bir şey yok? ifadelerini kullandı.