DOĞUGÜCÜ´NDEN İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Doğugücüspor Kulüp Başkanı Refik Sayhan ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti. Ziyarette kombine alınarak İnegölspor´a destek verildi.

DOĞUGÜCÜ´NDEN İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

Doğugücüspor Kulüp Başkanı Refik Sayhan, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Öncelikle yapılan olağanüstü kongre ile göreve gelen İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Sayın Münür Kanar ile değerli yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İnegölspor bizim için önemlidir. Kulübümüzün maddi sıkıntılarını bildiğimiz için bizde elimizi taşın altına sokmak istedik. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte kombine alarak İnegölspor´umuzun derdine birazda olsa merhem olmak istedik. Sevgili başkanımız ve yönetim kuruluna tekrar başarılar diliyoruz."

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Ziyaretinizde ve desteğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Süper Amatör Ligde de sizlere başarılar diliyorum. Geçtiğimiz hafta başlayan liginizde ilk galibiyetinizi aldınız. Sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Bu vesile ile geçtiğimiz hafta takım otobüsü yanan Gençlergücü camiasına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Kulübümüze destek için kombine almanız bizi son derece mutlu etti. Bu takdire şayan hareketinizin herkese örnek olmasını diliyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.