DOĞUGÜCÜSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Bursa Amatör Lig B grubunda mücadele eden Doğugücüspor, sezonun ilk maçına 3 puanla başladı. Deplasmanda Hürriyet sahasında karşılaştığı, Hürriyetspor´u Dk20 Orcun Gencebay, 30 Hamza Şen, 55 Alişan Durhan´ın attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

DOĞUGÜCÜSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Maç sonunda Doğugücüspor antrenörü Önder Erdoğan açıklamalarda bulundu:

Sezonun ilk maçını deplasmanda hürriyet spor ile oynadık. İlk maçlar genelde zor olur. Hürriyet grubun en genç kadrosuna sahip, çok iyi alt yapıları olan Bursa´nın güzide kulüplerinden biri. Bu tür takımlar genelde çok koşan ve yetenekli oyunculardan oluşur. Müsabakaya mutlak galibiyet için çıktık. Maça çift forvetle başladık. Amacımız erken gol bulmaktı ve nitekim golleri de erken bulduk. İlk 35 dk bizim hâkimiyetimizde geçti. Fakat ilk yarının son 10 dakikasını iyi oynadılar ve pozisyon da buldular. Devreye 2-0 önde girdik. İkinci yarıya onların baskı yapmasını beklemeden önde baskılı başladık, baskımız sonuç verdi. İkinci yarının başında 3.cü gölü attık tan sonra daha da rahatladık ve maçın son dakikasına kadar aynı ciddiyetle oynadık. Pozisyon vermeden maçı 3-0 bitirmeyi başardık. Ligin ilk maçına galibiyetle başlamak çok önemliydi. Takımımı ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımızı tebrik ediyorum.

Takım daha tam istediğim sevide değil. Genç ve yeni bir takımız. Aramıza geç katılan arkadaşlar oldu. Önümüzde İsmetiye maçı var. Onlarda 3 puanla başladılar ve çok daha zor bir maç olacak. Oyun kalitemizi ve mücadelemize biraz daha yukarıya çekmemiz lazım. Kendi evimizde ki maçta galibiyet için oynayacağız umarım istediğimiz gibi olur.