DOME HOME ?AYASOFYA´ İLE BOMBA GİBİ GELİYOR

Mobilya sektöründe kalitesi, özgün modelleri ve zamanında yaptığı teslimatlarla adından söz ettiren Dome Home, İMOB´da ilk kez görücüye çıkacak ?Ayasofya´ modeli ile yeni sezonun trendlerini belirlemeye hazırlanıyor.

DOME HOME ?AYASOFYA´ İLE BOMBA GİBİ GELİYOR

İnegöl´de 2013 yılında tasarım odaklı bir firma olarak kurulan Dome Home, mobilya sektöründe kısa sürede ciddi mesafe kaydederek adını devler arasına yazdırmayı başardı. Özellikle özgün modellerinin yanı sıra kalitesi ve zamanında yaptığı teslimatlarla dikkat çeken Dome Home, İMOB fuarı öncesi ciddi bir hazırlık dönemi geçirdi. İlk kez burada görücüye çıkacak modelleriyle müşterilerine 2020´nin mobilya trendlerini sergileyecek olan Dome Home, ?Ayasofya´ modeliyle adeta fuarı sallayacak.

 

FUARLARA ÖZEL HAZIRLIK

Özel tasarımlarını ve markasını tüm Türkiye´de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde aynı andabaşarıyla tanıtan ve bugün 25´ten fazla ülkeye ihracat yapan Dome Home firma sahibi Kenan Duman, bu yıl fuarlara özel bir hazırlık yaptıklarını söyledi. 4 ayrı tasarımcıdan 8 grup ürün aldıklarını ve 2020 trendlerini belirleyeceklerini kaydeden Duman; ?Fuara bu sene çok özel hazırlandık. 4 ayrı tasarımcıdan 8 grup ürün aldık yatak, yemek, koltuk olarak. Onun dışında fuarda İç Mimarlarla çalıştık. Stant tasarımlarımızı İstanbul´dan bir iç mimara yaptırdık. Çok güzel bir çalışma çıktı ortaya? dedi.

 

?PİYASANIN TALEBİ ÜZERİNE KOLTUK ÜRETİMİNE BAŞLADIK?

Koltuk üretimi hikayelerinden de söz eden Kenan Duman, ?Koltuk üretimine iç piyasanın talebi üzerine başladık. İç piyasada daha çok yatak, yemek, ünite ve koltuk olarak talep var. Biz de buna göre hazırlandık. Kataloğumuzu da bu şekilde hazırladık. Ürünlerimizi de İstanbul Fuarında sergileyeceğiz? diye konuştu.

 

AYASOFYA İDDİALI GELİYOR

Kenan Duman, ürünleri hakkında da bilgiler verdiği açıklamasında özellikle Ayasofya ismini verdikleri modele dikkat çekti. Duman, ?Ayasofya ismini verdiğimiz bir ürünümüz var. Bu üründe oldukça iddialıyız. Bu ürün bütün perakendecilerin isteyeceği materyallerle donatılmış bir ürün. Boyası, MDF´si? Ayrıca beyaz renkli ürün. Piyasada bir beyaz açığı vardı. Güzel bir takım oldu. Bütün perakendenin, özellikle bayanların beklentisini karşılayacak bir ürün. Diğer modellerimizin de kendine göre güzellikleri ve özellikleri var? ifadelerinde bulundu.

 

KALİTE VE ZAMANINDA TESLİMATKIRMIZI ÇİZGİMİZ

Dome Home firmasını mobilya sektöründe ayrıcalıklı kılan özelliklerinden de söz eden Kenan Duman, kalite ve zamanında teslimata dikkat çekerek ?Bizi piyasada ayrıcalıklı kılacak özelliklerimizin başında tasarımlarımız, kalitemiz ve zamanında yapılan teslimatlarımız geliyor. Böyle bir iş planı yapıyoruz. Stoklu çalışıp ürünü zamanında müşteriye ulaştırmak önceliğimiz. Tabi ki görsellik de önemli. Ancak en büyük ayrıcalığımız kalitemiz ve zamanında teslimat? dedi.