ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE PROTOKOL FUTSAL MAÇI YAPTI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, İnegöl´de farklı bir etkinlikle kutladı. İlçe protokolüyle engelli öğrenciler, futsal müsabakasında karşı karşıya geldi. Engelli öğrenciler karşılaşmayı 8-6 kazandı.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE PROTOKOL FUTSAL MAÇI YAPTI

İnegöl´de 3 Aralık Dünya Engelliler günü çeşitli etkinliklerle gün boyu kutlandı. Kutlamalar kapsamında farkı bir etkinliğe de imza atıldı. İnegöl Belediyesi ve İnegöl Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Derneği işbirliği ile ilçe protokolü ile engelli öğrenciler arasında futsal maçı yapıldı.

 

16.00´da ilçe kapalı spor salonunda oynanan karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Protokol takımında Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin ve İnegöl Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Murat Gültekin yer aldı.

 

15´er dakikalık iki yarıdan oluşan müsabakada, engelli öğrencilerin takımı oynadıkları futbolla göz doldurdu. Karşılaşmayı AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de tribünden izledi. Ayrıca engelli öğrencilerin eğitim gördükleri rehabilitasyon merkezinin öğrenciler de tribünde yerlerini alarak arkadaşlarına tezahürat yaptılar. Karşılaşma 8-6 engelli öğrencilerin galibiyetiyle sonlandı.

/resimler/2019-12/4/1028053358782.jpg

 

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE MADALYA TAKDİM EDİLDİ

Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada engelli öğrencilerin gol sevinçleri salondaki herkesi mutluluğa boğdu. Yarım saatlik etkinlik sonunda, öğrenciler galip gelmenin verdiği mutlulukla sahadan ayrıldı. Maçın ardından tüm engelli öğrencilere madalya takdimi yapıldı.

/resimler/2019-12/4/1028469922135.jpg

MAÇIN YORGUNLUĞUNU KÖFTECİDE ATTILAR

Maçın ardından Orhan İnegöl Köftecisi sponsorluğunda tüm engelli öğrenciler, aileleri ve protokol üyelerine akşam yemeği ikram edildi. Dernek Başkanı Murat Gültekin, bu jestinden dolayı işletme sahibi Orhan Çelik´e çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.