ERTUĞRULGAZİ MOBİLYACILAR CADDESİ’NDEN BAŞKAN TABAN’A ZİYARET

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.

ERTUĞRULGAZİ MOBİLYACILAR CADDESİ’NDEN BAŞKAN TABAN’A ZİYARET

4.Olağan Genel Kurul Kongresi’nde yeniden göreve seçilen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ettiler.

Haber-Fotoğraf: Şaban KILIÇCI

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, şunları söyledi:
“Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz kongremizin ardından protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl’ümüzün Belediye Başkanı Sayın Alper Taban’ı ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Caddemiz İnegöl’ün ve sektörün marka değerlerinden biri. Yaklaşık 40 yıldır Türk mobilya sektörüne hizmet etmekte. 40 yıldır müşteri memnuniyetini sağlayan, İnegöl markasına değer katmaya çalışan, İnegöl mobilyası markasına da değer katan örnek bir cadde. Bundan 40 yıl önce oluşmaya başlayan ticari yapı bugün Türkiye’ye de örnek Dünya’ya da örnek bir kümelenme projesi haline geldi. İlerleyen süreçte inşallah özellikle açık AVM’lerin daha popüler hale gelmesiyle birlikte bugüne kadar popülaritesini kaybetmemiş olan caddemiz inşallah bundan sonra çok daha aktif ve popüler cadde olarak nice 40 yıllar şehrimize hizmet etmeye, Türk mobilya sektörüne hizmet etmeye ve mobilya alıcılarının hayatlarına renk katmaya, değer katmaya, keyif katmaya devam edecek. İnegöl belediyesi bugüne kadar caddemizin tüm ihtiyacını karşıladı. Alper başkanımız göreve geldiği günden buyana sağ olsun caddemizden her zaman ilgisini, alakasını eksik etmedi. Başkanımızı ve belediyemizi bundan sonrada caddemizin her türlü faaliyetlerinde göreceğimizi ümit ediyoruz. Şehrimize hep birlikte değer katacağımıza inanıyoruz.”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Yeni yapılan kongrenin neticesinde görev alan kıymetli başkanımıza ve kıymetli yöneticilerini ben tebrik ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Övgü anlamında mobilya üzerinde söylenebilecek sayfalar dolusu, kitaplar dolusu ifadeler var. Bu senede yaklaşık 536 milyon dolar civarında bir ihracat gerçekleştirdi mobilyacılarımız. Bu yönüyle de başta sizler olmak üzere tüm mobilyacılarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Tabi burada mobilyacılarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, yerel yöneticiler olarak bizlerin ve tüm paydaşların bu noktada kendi adına düşen vazifeler noktasında ben destek olacağına canigönülden inanıyorum. Zaten destek olunuyor belki ama bu konuda daha nitelikli çözümler, daha çözüme giden sonuçlar üretmemiz gerektiğine canıgönülden inanıyorum. Gerek sektörün sorunları, problemleri, insan kaynağı, yapısal sorunlar yani ne varsa kesinlikle bu noktada hep birlikte omuz omuza vererek, bu sorunları gidermemiz gerekmekte. Çünkü İnegöl ekmeğini buradan kazanıyor ve buradan yiyor. Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddemiz özel bir kümelenme. Orada prestijli cadde çalışmamızı hayata geçirmeliyiz. Programımızda var. Orada Büyükşehir belediyemizin önce altyapı çalışmalarını inşallah bitirmesini istiyoruz. Arkasında da diğer yapılacak olan düzenleme çalışmalarını hayata geçirmeliyiz. Her konuda sizlerin yanınızda olacağız.”ifadelerini kullandı.