EV İNEGÖL MOBİLYA AVM’DEN İNEGÖLSPOR'A DESTEK

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, kulübe destek veren Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

EV İNEGÖL MOBİLYA AVM’DEN İNEGÖLSPOR

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Ademoğlu, Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi’nin kulübe ciddi manada destek verdiğini belirterek, “Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezinin şehrimize değer katacağından şüphemiz yok. Birçok firma burada faaliyete başladı. Herkese öncelikle hayırlı ve bereketli işler diliyoruz. Ayrıca Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi yönetimine kulübümüze verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten ciddi manada destekleri oldu. Şehrimizin markası olan İnegölspor’umuzun bu tür desteklere gerçekten çok ihtiyacı var. İnegölspor’umuz mobilyamızın, köftemizin ve kaplıcalarımızın reklamını en iyi şekilde yapıyor. İnşallah sezon sonu 1.Lige çıkarak daha iyi reklam yaparız. Destekleri için Ev İnegöl Mobilya AVM ailesine tekrar çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Temelli ise “Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi olarak yeni bir oluşumuz. Burada ülkemizin önde gelen 120 firması bulunuyor ve kendi bünyelerinde ürettikleri yüzlerce çeşit mobilya, koltuk ve dekorasyon ürünlerini dünyanın birçok ülkesine gönderiyoruz. Ev İnegöl Mobilya Alışveriş Merkezi olarak İnegölspor’umuzun her zaman yanındayız. Elimizden gelen desteği fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben şehrimizin reklam yüzü olan İnegölspor’umuza başarılar diliyorum. Kulüp Başkanımız Sayın Kani Ademoğlu ile yönetim kuruluna da kolaylıklar diliyorum.”ifadelerini kullandı.