EVDE KAL ! SAĞLIKLI KAL !

EVDE KAL ! SAĞLIKLI KAL !

Dünya da olduğu gibi ülkemizde de yayılmakta olup ve can kayıplarına sebep olan Coronavirus ile mücadele ederken bu zor günleri atlatabilmek ve fazla kayıplara sebep olmamamak adına yetkili makamların almış olduğu tedbirler doğrultusunda ibadethanelerimizin kapalı olduğu günlerle karşı karşıyayız.Lütfen yetkililerin almış olduğu bu kurala uyalım.Bu zor günlerde bizlerin görevi yetkili de kurumlara vereceğimiz destekle olmalıdır.

Bu sebeple Tüm İslam Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin; ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizde görülmekte olan Coronavirus hakkında Cumhuriyeti Halk Partisi İlçe Sekreteri olarak yapmış olduğum basın açıklamasında ki soru ve önerilerimiz doğrultusunda İnegöl Belediyesi, başta otobüs durakları, çocuk oyun alanları, toplu taşıma araçları, camiler ve okullar olmak üzere toplu kullanım alanlarının tümü dezenfekte edilmiş ve edilmeye de devam edilmektedir.

Bu konuda başta İnegöl Belediye Başkanı Sn. Alper Taban ve tüm Belediye personeline teşekkürlerimizi sunarım.

Araştırmalar bugün bize virüs hakkında çok şey öğretti. Virüs solunum yolu ile buluşuyor. Virüsün farklı yaş grupları üzerindeki etkisi farklılık gösteriyor. Çocuklar ve gençler bu virüsü çabuk kapıyor. Ölüm oranı neredeyse gençlerde rastlanmıyor. Uzmanlar, bu Virüsün yetişkin yaş gruplarındaki etkisi ile ilgili aynı şeyi söyleyemiyor.

Bu durumda tüm ilçe halkından bana bir şey olmaz mantığından çıkmalarını istiyorum.

Genç arkadaşlarımız virüsü evdeki büyüklerimize bizler taşıyoruz lütfen bunu da unutmayalım. Değerli büyüklerimiz lütfen tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan bu Coronavirus’ten en az sorun ile kurtulmak için sizlerde  evlerinizde kalınız. Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz.

Buna göre, salgın tehdidi geçene kadar, zorunlu haller dışında, hane ziyaretleri erteleyelim ve toplu görüşme yapmaktan kaçınalım. Uzman doktorlarımızın ve devletimizin almış olduğu önlemlere vatandaş olarak destek verelim.

Son olarak buradan siz değerli basın mensupları aracılığı ile tüm Sağlık Kurum ve  çalışanlarına ve İnegöl Belediyesi'ne verdikleri hizmetten dolayı bir kez daha teşekkür ederken Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşen görev olduğunda belediyemiz ve  tüm İnegöl halkı ile birlik içinde gereğini yapmaya hazırız.



Anahtar Kelimeler: SAĞLIKLI !