FUARLAR BİR FIRSATTIR

Muzaffer Mobilya Marka Pazarlama Müdürü Rahmi Murat Özdemir, fuarın ürün satmaktan ziyade pazar ve piyasayı canlandırmak adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

FUARLAR BİR FIRSATTIR

Muzaffer Mobilya Marka Pazarlama Müdürü Rahmi Murat Özdemir, 37. İnegöl Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ

Konu ile ilgili konuşan Muzaffer Mobilya Marka Pazarlama Müdürü Rahmi Murat Özdemir, ?Muzaffer Mobilya olarak fuarların kıymetini iyi biliyoruz. Fuarlardan en verimli şekilde ayrılma amacıyla hazırlanıyoruz. Gerek tasarımı, gerek ürün çizgisi ve kalite standartlarıyla İnegöl´de ismini duyurmuş, iyi bir yer edinmiş, piyasada bilinen ve güvenilen bir markayız. Fuarlara sadece ürün bazında değil aynı zamanda markalaşma sürecinde,İnegöl mobilyasını taşıma sürecinde elimizi taşın altına koyup sorumluluğumuzu üstlenmeye çalışıyoruz. Fuarda yer almak sadece ürün göstermek, pazara piyasaya bir şeyler sunmaktan ziyade aynı zamanda pazarı, piyasayı canlandırmak ve destek olmak adına önemli bir fırsattır. Fuarcılık gün geçtikçe gelişiyor. Biz de yeni modellerimizle geldik, burada fuar avantajlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.?

MİLANO VE PALERMO´YA YOĞUN İLGİ

?En iddialı olduğumuz ürün Milano ve Palermo grubumuzdur. Modern çizgide iki ürün. Hep toptan hem de perakende tüketicilerde, hedef kitlemizde oldukça fazla beğeni var. Satışlarımız da güzel ve canlı şekilde gerçekleşti. Bu modellerle birlikte tüketicilerimiz İnegöl Mobiliyum´u ve fabrika satış mağazamızı gezerek tüm ürünlerimize bakıyorlar. Oradan da başka bir fırsat yakalanabiliyor. Fuarın fiziki şartları geliştiğinde hem daha fazla ürün gösterebilmek hem de fuar hizmetini daha iyi şekilde verebilmeyi arzu ederiz? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: FUARLAR FIRSATTIR