FUHUŞ CİNAYETİ; EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ..

Bursa'nın Yıldırım İlçesinde meydana gelen olayda, fuhuş ticareti yaptığı iddia edilen şahıs aralarında anlaşmazlık çıkması üzerine bir kadını ekmek bıçağıyla öldürdü.

FUHUŞ CİNAYETİ; EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ..

Edinilen bilgilere göre olay, Yılırım İlçesi Samanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Fuhuş ticaretinden hüküm giyen ve bir süre önce cezaevinden çıkan N.S. (44), B.Ş (33) isimli kadının evine gitti. Bir süre sonra aralarında tartışma çıkınca N.S., B.S.'yi sırtından ve ayağından ekmek bıçağıyla bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine giden Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri 112 ambulansı ile yaralı kadını Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Yaralı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan N.S., aynı gün Gürsü İlçe Emniyet Bölgesinde yakalandı. Şüpheli N.S. yapılan ön mülakatta suçunu inkar etti. Devam eden ifade ve sorgu sürecinde kendisinin Bursa ilinde, Uzun zamandır fuhuş ve kadın ticareti yaptığını, maktül B. Ş. nin ise Balıkesir ve Bursa ilinde aynı işi yaptığını, olayın meydana geldiği evde maktül B. Ş. İle  kadın ticareti anlaşmazlığı nedeni ile tartışarak kavga ettiklerini, o esnada mutfaktaki ekmek bıçağını alarak B. Ş. İsimli kadını sırtından ve ayağından 5 bıçak darbesi ile yaralayarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti. Kasten adam öldürme şüphelisi N.S., gözaltına alınarak savcılığa sevkedildi.