FZM HOME MODEF’TE ViTRiNE ÇIKIYOR

FZM HOME MODEF’TE ViTRiNE ÇIKIYOR

Uzun yıllar mobilya sektöründe hizmet veren Davut Karabulut tecrübesini Fzm Home firması altında gösteriyor. Özgün modelleri ile dikkat çeken ve mobilya sektöründe hızla ilerleyen Fzm Home, Modef Expo fuarında yeni ürünleriyle vitrine çıkmaya hazırlanıyor.

KALİTENİN ADRESİ FZM HOME 
30 yıl boyunca mobilya sanayisinde mobilya üretimi yaparak adını duyuran Davut Karabulut, bilgi birikimini sadece belirli ürünlerle sınırlamayıp, yatak odası, yemek odası ve yaşam odası alanlarında da üretim kararı aldı. Aynı zamanda TV ünitesi ile farklı ev aksesuarlarının da bulunduğu FZM Home MODEF Fuarına hazır. Aylar süren hazırlık aşamasının ardından Modef Expo fuarında yerini alarak mobilyada son trend ürünlerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor.
 

“ÖZGÜN MODELLER KIRMIZI ÇİZGİMİZ”
Kaliteli ve özgün modelleriyle dikkat çeken FZM Home, kuruluşunda yeni trendler oluşturma ve özgün modeller konusunu vizyon olarak belirledi. FZM Home olarak kırmızı çizgilerinin özgünlük olduğuna dikkat çeken firma sahibi Davut KARABULUT, mobilya sektöründeki yolculuğuna kalite standartlarını yüksek tutarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.


HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANACAK BİR MODEL DOĞUYOR
İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan Modef Expo öncesi hummalı bir hazırlıkla özel bir ürün geliştirdiklerini belirterek bu fuarda iddialı olduklarını vurgulayan Karabulut, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Modef Expo öncesi uzun süredir üzerinde çalıştığımız, fuara özel hazırladığımız ve iddialı olduğumuz bir ürünümüz var. Gerçekten olmuş denilecek bir model üzerinde çalışıyoruz. Fuarda hazır olacak ve ilk kez Modef Expo’da sergilenecek bu modelimiz. Eminiz ki herkesin beğeneceği bir model olacak.”


MAĞAZAYA GİRİP SATILMAYAN ÜRÜNÜMÜZ YOK
Hedeflerinin iyi bir rol model olmak olduğuna da dikkat çeken Davut Karabulut, önemli olanın müşterileriyle alıcı-satıcı ilişkisini kalıcı dostluklara çevirebilmek olduğunu da ifade etti. Karabulut, bugüne kadar ürettikleri hiçbir modelin mağazada kalmadığını da gururla belirterek; “Biz mobilya üreticisi olmakla beraber, aslında hepimiz birer esnafız. İnegöl’deki tüm mobilyacılar bir esnaf. Herkesin amacı para kazanmak. İyi bir rol model oluşturmak istiyoruz. Müşterilerimize; İnegöl’de FZM Home diye bir firma var. Bu firmadan iyi hizmet alıyoruz, SSH sorunu yaşamıyoruz dedirtmek gibi hedeflerimiz var. Bunların yanı sıra bizim bugüne kadar mağazalara girip de satılamayan ürünümüz olmadı. Ürünlerimiz bereketli. Aynı zamanda güler yüzle sunduğumuz hizmeti zamanında teslim ederek kimseyi mağdur etmiyoruz. Çalıştığımız kişi ve firmaların bizimle sadece ticaret yapmasını değil, dost olmasını istiyoruz ve biz de bu şekilde davranıyoruz. Ürün bir şekilde satılıyor. Bizim aradığımız şey müşterilerimizle kalıcı dostluklar sağlayabilmektir.Her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Ben pazarlamacı olarak Türkiye’nin tüm vilayetlerini, mağazalarını gezdim. İnsanlarla tanıştım. Renkleri, trendleri yakından takip ediyoruz. Ürünlerimize bunlar doğrultusunda şekil veriyoruz. Müşterilerimiz tercihlerini bizlere iletmeden biz onlar için istedikleri mobilyaları yapıyoruz.”şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: MODEF’ ViTRiNE ÇIKIYOR