GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİLER

İnegölspor kulüp başkanı Münür KANAR ve teknik direktörü Murat YOLDAŞ deplasmanda alınan 1922 Konyaspor galibiyetini değerlendirdi

GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİLER

SERİ YAKALAMA PEŞİNDEYİZ

İnegölspor´umuzun Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz 1922 Konyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yoldaş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Oynadığımız takım gerçekten genç, dinamik, çok koşan, mücadele eden bir takım. Dolayısıyla bizimde oyunumuzu bozdu. İlk 30 dakika biraz oyun kurmakta zorlandık ama 30 ile 42 arası topa sahip olduğumuz anda pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Mücadele açısından yine çok üst düzey bir mücadele verdiler. Golü yiyip ardından 2 tane gol atabilmek, işte bu inanç meselesi. Oyuncuların kendilerine güvenmenin meselesi. Oyuncu çevirebileceklerini hissediyorlar, biliyorlar. O inançları var. O reaksiyonu da gösterdiler. Bizim için önemli olan daha çok bu. Zannedersem bu ilk deplasman galibiyetimiz. Onun içinde çok önemli ve değerli. İçeride oynayacağımız maçlar var. Seri yakalama peşindeyiz. İnşallah bu mücadelemiz iyi oyunla birlikte daha iyi yerlere gelecek. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum."

 

İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLACAK

İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Münür Kanar, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz 1922 Konyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kanar, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederim. Giden maçı geri çevirdiler. Daha iyi olacağız inşallah. İleriki haftalarda daha iyi olacağız. Çünkü üzerimizdeki sıkıntıyı atmak istiyorduk. Hep iyi oynuyorduk ama puansız dönüyorduk. Daha öncede söyledim. Hedefimiz önümüzdeki maçları alıp, ondan sonra yapılanmaya gidip, İnegölspor´un borcunu aşağıya çekmek. Kongrede de söylemiştim. "Şampiyonluk falan beklemesinler"  Biz bir kaç maç daha alıp orta sıralarda, düşmemek adına iyi şeyler yapmak istiyoruz. Ondan sonra İnegölspor´un borcunu ne kadar aşağıya çekersek, iyi olur diyorum. 3 puan İnegöl halkına armağan olsun. Bundan sonra inşallah güzel şeyler olacak. Önümüzde Salı günü kupa maçı var. Kupa maçından sonra içeride Gümüşhane maçı var. İnşallah o maçı da 3 puanla kapatıp, yolumuza devam edeceğiz."