GAZETECİLER DERNEĞİNDEN KAYMAKAM ARSLAN'A ZİYARET

İnegöl Gazeteciler Derneği inegöl'e yeni atanan Kaymakam Eren Arslan'nı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temenlisinde bulundu.

GAZETECİLER DERNEĞİNDEN KAYMAKAM ARSLAN

İnegöl Gazeteciler Derneği inegöl'e yeni atanan Kaymakam Eren Arslan'nı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temenlisinde bulundu. Kaymakam Arslan ziyaretten dolayı teşekkür ederek inegöl'ü el birliğiyle daha iyi bir yere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücün'ün emekli olmasının ardından yerine Milas Kaymakamı Eren Arslan atandı. Yeni kaymakam geçtiğimiz hafta görevine başladı. Bir yandan inegöl'ü tanımaya çalışan Kaymakam Eren Arslan diğer taraftan da ziyaretleri kabul ediyor.  İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, yönetimde kurulunda bulunan Haber Yorum Gazetesinden Şerif Gürbaş, Osman Gürbaş, Süpertv'den Seyfettin Aras, Mobilyanın Başkentinden Ümit Karaş ve Deniz Fm'den Murat Sorguç ilçemize yeni atanan Kaymakamı Makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Karşılık bilgi alışverişinde bulunan ziyarette konuşan Kaymakam Eren Arslan şunları söyledi. Öncelikle bu ziyaretlerinden dolayı  İnegöl Gazeteciler Derneğine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bursa basın konusunda güçlü bir yere sahip tabi ilçemizde bundan nasibini almış. İnegöl güzel bir ilçe mobilyanın başkenti inşallah el birliğiyle İnegöl'ü daha iyi bir yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız dedi. 

Ziyaretin anısına  İnegöl Gazeteciler Derneği başkanı İhsan Balakuş Kaymakam Eren Arslan'na çiçek takdim etti.