GENÇLER DOĞAYA PEDAL ATTI

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği pandemi sürecinde 40 gence 40 bisiklet alarak onların doğayla zaman geçirmesini sağladı.

GENÇLER DOĞAYA PEDAL ATTI

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Tarık Bostancı pandemi sürecinde yapılan etkinliklerle alakalı açıklama yaptı;

“Ateş karıncaları gençlik hareketi derneği olarak 2015 senesinde kurulmuş bir Teşkilatız. Kuruluş misyonumuzun temeli “ Ahlaklı Gençlik “ üzerine kurmak ve bununla alakalı olarak, bir toplumun tarihini, kültürünü, geçmişini gençlik üzerine inşa ederek toplumların emanetçisi konumuna getirmektir. Biz biliriz ki... Nesillere Medeniyetimiz ilmik ilmik işlendiği taktirde o nesillerden yüz kızartıcı bir suç vuku bulmaz. Ve bizim Medeniyetimiz İslamdır.”

“İçinde bulunduğumuz zamanın resmini çekmeye gerek yok. Herşey her yönü ile ortada. 21. Yüzyılın İçerisinde yaşayıp zamanın getirdiği muazzam tekloniji ile birlikte insanlık adına mükemmel buluşlar gerçekleşirken. Uzaya, Gezegenlere sürekli olarak keşif için araçlar gönderirken yeni şeyleri bulmaya hazırlanan toplum maalesef deyim yerinde ise “Burnu dibindeki” nesilleri göz ardı etmektedir. Evet yanlış okumadınız “Göz ardı.” Düşünsenize yüzbinlerce kilometreler ötesine “gelecek adına” keşif maksatlı araçlar gönderirken “Gelecek Nesili boşlayan “ bir toplum olduk. Acep biz nerde yanlış yaptık deyip yeniden düşünmek gerek. Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği olarak bizler Gelecek Değerlerimiz olan Genç kardeşlerimizle kucaklaşıyor ve onları göz ardı etmekten ziyade Baş tacı yapacak çalışmalarla kazanmaya çalışıyoruz. Misal derseniz. Irkçı Emperyalistlerin insalığı ifsat etmek adına ortaya çıkardıkları Coron Virüs sürecinde Gençlerimizle bir araya gelerek onları Dağların zirvelerinde bisikletler ile buluşturarak programlar yapıyoruz. 40 Gencimize 40 bisiklet alarak doğa ile baş başa bırakıyor ve onları pandemi sürecinde ki yasaklarla gelen tembellikten kurtarmayı sağlıyoruz.

Biz bunu yaparken kimseden menfaat beklemiyor ve Allah rızası için yapıyoruz. Bizim gencimiz atomun içinden geçmesi gerekirken ne hikmetse Tik-Tok gibi uygulamaların kölesi olup, Annesini, istediği ayakkabıyı kendisine almadığı için, ayakkabı mağazasının ikinci katından tekme vurarak aşağıya yuvarlamazdı. İşte bu sebeblerden bizler aynı zamanda Gençlerimize “ değerlerimizi, kim olmamız, kim olmamamız ve nasıl olmamız, nasıl olmamız gerektiğinin usulü söylüyor onları hayatın bir parçası yapmaya çalışıyoruz.Bizim görevimiz gençlerimize “zamanın ve Mekanın “ kendilerine emanet olduğunu hatırlatmaktır. Değerli Anneler ve Babalar bizler sizlerden herhangi bir para, akçe yada altın istemiyoruz. Sizden istediğimiz çocuklarınızı zamanın Modern Köleleri haline getirmemeniz ve onları ihmal etmemenizdir. Bu noktada sizlere elimizden geldiğince yardım edeceğimizide unutmayınız. Bizler bu toplumun bir parçasıyız.”

Ateş Karıncaları...

- Ahlakı öncü edinen

- Maneviyata önem veren

- İslami ilkeleri savunan

- Tarihinin yanında olan

- Kültür ve Değerlerinin izinde giden

- Ve kendisini, kendisinden önce gelenlere borçlu hisseden... Bir Medeniyetin takipçisidir...



Anahtar Kelimeler: GENÇLER DOĞAYA PEDAL