GENÇLERGÜCÜ AZRA İÇİN DONÖR OLDU

İnegöl´de öksürük şikâyetiyle başvurduğu hastanede lenf kanseri olduğunu öğrenen 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Elif Azra Bulut için İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü kan ve kök hücre bağışında bulundu.

GENÇLERGÜCÜ AZRA İÇİN DONÖR OLDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2. sınıf öğrencisi Bulut, 3 ay önce öksürük ve nefes almada zorluk şikâyetiyle İnegöl Devlet Hastanesine başvurdu. Bulut´a, sevk edildiği Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde lenf kanseri teşhisi konuldu.ü

GENÇLER GÜCÜ DESTEK OLDU

İnegöl Belediyesi önüne kurulan Kızılay aracında 30-31 Aralık ve 2-3 Ocak tarihlerinde kök hücre kaydı alındı.  İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Lenf Kanseri ile mücadele eden İnegöllü Azra için İnegöl Belediyesi önünde kurulan Kızılay çadırına gelerek kök hücre ve kan bağışında bulundu.

DUYARSIZ KALMADIK

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan; ?Lenf kanseri ile mücadele eden Azra için Gençler Gücü Spor Kulübü olarak duyarsız kalmadık. Yapılan çağrılara Gençler Gücü ailesi olarak yönetim kurulumuz, futbolcularımız, üyelerimiz, alt yapı futbolcularımızın aileleri olmak üzere, İnegöl Belediyesi önünde kurulan Kızılay çadırına gelerek bağış yaptık. Bu farkındalık ve sorumluluk projesi inşallah kardeşimize fayda sağlar, aranan donör bulunur. Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allahtan acil şifalar diliyorum? dedi.

AZRA TEŞEKKÜR ETTİ

Elif Azra Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, çağrısına kulak veren herkese teşekkür etti.

Sadece kendisi adına değil kök hücre bağışı bekleyen arkadaşları adına da konuştuğunu ifade eden Bulut, "Umarım kimse vazgeçmez ve ben olmasam bile birilerini kurtarırız. Çok katılım olmuş. Unutmayın ki, kanser değil biz güçlüyüz." dedi.

Bağışlar ile ilgili bilgi veren Kızılay doktoru Abdulkadir Kılıç ise "İnegöl´de 55 kök hücre kaydı ve 200 kan bağışı alındı. Tüm vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.