GENÇLERGÜCÜ´NDEN İNEGÖLSPORA´A ZİYARET

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Gençlergücü Kulüp Başkanı Kamuran Balkan ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

GENÇLERGÜCÜ´NDEN İNEGÖLSPORA´A ZİYARET

Ziyarette konuşan Gençlergücü Kulüp Başkanı Kamuran Balkan, şunları söyledi:

"Olağanüstü kongre ile göreve gelen İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Sayın Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İnegölspor şehrimiz için önemli bir markadır. İnegöl spor amatör takımlarımızın ağabeyi konumundadır. Burada yetişen oyuncular amatör takımlarımızda yer almakta ve kulüplerimize hizmet etmektedir. Bizde kardeş kulüp olarak elimizden geldiğince İnegölspor´umuza hizmet etmeye ve destek vermeye devam edeceğiz."

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Süper Amatör Ligde de sizlere başarılar diliyorum. Geçtiğimiz hafta takım otobüsünüz yandı, sizlere ve Gençlergücüspor camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.