GENÇLERGÜCÜSPOR U-19 ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Bursa U-19 1.Küme 5.Grupta mücadele eden Gençlergücüspor U-19 futbol takımı Cumartesi günü sanayi sahasında ağırladığı Gemlikspor U-19´u 4-3 mağlup ederek bitime iki hafta kala Şampiyon oldu.

GENÇLERGÜCÜSPOR U-19 ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Maç sonunda genç oyunculara şampiyonluk primi olarak, Gençlergücüspor yönetim kurulu üyesi ve Han Ciğer yemek salonu sahibi Ayhan Güney sponsor olarak Gençlergücüspor yönetim kuruluna, teknik heyete ve futbolculara yemek ikram etti.

Maç sonunda Kupa merasimi yapıldı.Merasime İnegölsporKulüp Başkanı Münir Kaner, İnegölspor yönetim kurulu üyesi Özgür Gürbüz, Semih Peşin, Bursa İl tertip komitesi başkan vekili Osman Gümüş katıldı. Kulübün kazandığı Şampiyonluktan dolayı futbolcuları,teknik heyeti ve yönetimi başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Gençlergücüspor´un Galibiyeti veya beraberliği durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma İnegöl sanayi sahasında oynanırken, mücadeleyi Emre Tutay, Onur Kılıç, Resul Emre Göçmen hakem triosu yönettiler.

İnegöl temsilcisi Gençlergücüsporu galibiyete taşıyan golleri 33. Ve 68.dakikada Talha Üz, 38. Dakikada Enes Torun, 41.Dakikada Alican Nemli kaydetti. Konuk ekip Gemlikspor´un gollerini ise 15. Dakikada Fatih Kutulay, 72. Dakikada Eray Aydın, 77. Dakikada Emre Aktay kaydetti. Gençlergücüsporda Enes Torun 71. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Erol Arslan´ın talebelerinin oynadığı 10 maçta 10 galibiyet alarak lig bitime 2 hafta kala takipçisi Namıkkemalspor´un 9 puan önünde şampiyonluğunu ilan ederek üst lig olan Elit Lig´e terfi etti.

Gençlergücüspor alt yapı sorumlusu Nizam Yoğurtçu´da maç sonunda yaptığı açıklamada ?sürdürdüğümüz galibiyet serisini bu haftada devam ettirdik ve bitime iki hafta kala topladığımız 30 puanla şampiyon olduk ve Elit ligine yükseldik. Şampiyonluktan dolayı sevinçliyiz. Zorlu maçlar oynadık. Çok şükür sakatsız,sorunsuz bir periyodu tamamlayarak hedefimize ulaştık.Bu başarıda emeği geçen başta futbolcular olmak üzere tüm teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum.Yönetim olarak altyapıya verdiğimiz önemi bundan sonrada devam ettirip; bünyemizden İnegöl ve ülke futboluna yetenekli,karakterli futbolcular çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız? dedi.