GENÇLERGÜCÜSPOR´A OYUN KURUCU

Gençlergücüspor Erkek Basketbol Takımı, Geçtiğimiz sezon Çarşıspor´da forma giyen oyun kurucu Furkan Arslan´ı renklerine bağladı.

GENÇLERGÜCÜSPOR´A OYUN KURUCU

Bursa Büyükler Basketbol Yerel Liginde mücadele edecek olan Gençlergücüspor basketbol takımın da transfer çalışmaları sürüyor. Mavi siyahlı temsilcimiz Çarşıspor´da forma giyen Furkan Arslan´ı transfer etti. Arslan, Gençlergücüspor tesislerinde  düzenlenen törenle resmi imzayı attı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine; Gençlergücüspor Yönetim kuru üyesi Nizam Yoğurtçu katıldı.

Yönetim kuru üyesi Nizam Yoğurtçu, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak; ?Teknik heyetle anlaştıktan sonra geçtiğimiz transferlerimize devam ediyoruz. Bugün de oyun kurucu mevkiinde oynayan Furkan arslan ile anlaşmış bulunuyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz ilk yılımızda üst sıralarda yer almak. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor? dedi.

İmza töreni sonrasında 1998 doğumlu, oyun kurucu mevkisinde forma giyen Furkan Arslan ise ?Gençlergücüspor´a geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen hocalarıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde bitiririz? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: GENÇLERGÜCÜSPOR OYUN KURUCU