HALK EĞİTİM YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

İnegöl Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünün geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği Köfteci Eşref´de gerçekleştirildi. Yemeye Halk Eğitim Müdürlüğü idari personeli ile usta öğretici ve kadrolu öğretmenleri katıldı.

HALK EĞİTİM YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

 Samimi hava bir hava içerisinde geçen yemekte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hasta bakım hizmetleri alanında görev yapan ve alan değişikliği ile Türkçe öğretmenliğine geçen Tekgül Göksu´ya kurum müdürü Ömer Göktürk tarafında plaket takdim edildi. Geceyle ilgili açıklamalarda bulunan kurum müdürü Ömer Göktürk; ?Bilindiği gibi İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz İnegöl´de yaşayan insanlarımıza mesleki hobi, spor ve çok çeşitli alanlarda açtığı kurslarla hizmet vermektedir. Biz de büyük bir ilçe olan İnegölümüze hizmet eden kadrolu öğretmenlerimiz ile usta öğreticilerimizle birlikte Öğretmenler günümüzü kutlamak istedik. Eğer İnegöl´e başarılı hizmetler vermek istiyorsak bunu birlik ve beraberlik içersinde çalışmaktan geçtiğinin farkındayız bu yüzden senede bir gün de olsa tüm öğretmen arkadaşlarımız ile bir araya gelerek hoşça bir vakit geçirmek hem de öğretmenler günümüzü birlik beraberlik neşe ve mutluluk içerisinde kutlamak istedik. Yemeğe yoğun ilgi gösteren öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.? Dedi.

TEKGÜL GÖKSU´YA PLAKET

?Bu arada hasta hizmetleri alanında öğretmenlik yapan Tekgül Göksu Öğretmenimiz alan değişikliği yaparak aramızdan ayrılmıştı, biz de bugünün anasına ve kurumumuza yapmış olduğu çok değerli katkılardan dolayı kendisine bir plaket takdim ettik bundan sonraki öğrenim hayatında da kendisine sağlıklı başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz. İnegöl halk eğitim merkezi müdürlüğü birlik beraberlik içerisinde İnegöl insanına en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaktır bizlere destek veren tüm herkese teşekkür ediyor tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyor daha nice öğretmenler gününde hep beraber hep birlikte böyle güzel ortamlarda buluşmak dileği ile? diye açıklamada bulundu.

/resimler/2019-11/27/1045121457922.jpg