HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

İnegöl Devlet Hastanesinin maske ihtiyacını karşılamak amacıyla İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri maske dikimine başladılar.

HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Son zamanlarda tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen koronavirüs vakasına karşı İnegöl‘de sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları arasında işbirliği arttı. İnegöl devlet hastanesinin maske ihtiyacını karşılamak amacıyla İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri maske dikimine başladılar. İnegöl Küçükçalık fabrikasının temin etmiş olduğu kumaşlar İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün usta öğreticileri ve kadrolu öğretmenleri tarafından evlerinde dikilerek koronavirüs mücadelesinde İnegöl’de güzel bir çalışmaya imza attılar. İnegöl bu anlamda tüm Türkiye‘ye örnek teşkil edecek bir çalışmaya imza atmış oldu.

İnegöl Devlet Hastanesi Baş hekimi sayın Hayrettin Göçmen tarafından İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Müdürü Ömer Göktürk’ten tıbbi maske dikimi ile alakalı teklif geldiğinde hiç düşünmeden ülkemizin içinde bulunduğu bu zor duruma küçükte olsa bir katkı sağlamak amacıyla seve seve bu işbirliğine destek verileceği belirtilmiştir. Bu amaçla İnegöl devlet hastanesi tarafından temin edilen maskelik kumaşlar İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri tarafından evlerinde dikilerek sağlık personeline bu alanda destek vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşamışlardır. Bu zor zamanlarda tehlikeli bir virüs ile mücadele eden sağlık personellerinin bu çalışmalarına destek amacıyla yine İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları da destek vererek bu kötü günlerin atlatılmasında kendilerine düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamışlardır.



Anahtar Kelimeler: EĞİTİM MERKEZİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA