HASAN EROĞLU; İNEGÖL HALKI YILLARDIR AYNI TÜRKÜYÜ DİNLİYOR!

Saadet Partisi İnegö İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, altyapıyla ilgili sorunları dile getirerek “Altyapı ile ilgili başlayan süreci memnuniyetle karşıladığımızı tam ifade edecekken yağan yağmur sonrası aynı manzaralarla karşılaştık” dedi.

HASAN EROĞLU; İNEGÖL HALKI YILLARDIR AYNI TÜRKÜYÜ DİNLİYOR!

Eroğlu yapmış oluduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

BİLİNDİK CEVAPLAR GELDİ
“Birkaç haftadır çöp meselesi, kavşak, trafik, büyükşehirden aldığımız arsalar derken ilçemizdeki birçok olumsuz tabloyu beraber değerlendirdik. Tabi ki tüm bu olumsuzlukların yanı sıra elbette İnegöl’ümüzde güzel çalışmalara da şahit olduk. Altyapı ile ilgili geçtiğimiz hafta başlanan süreci memnuniyetle karşıladığımızı tam ifade edecekken İnegöl’de yaşanan sağanak yağış sonrası yine bilindik manzaralar ile karşılaştık. Sokaklarımız, caddelerimiz, altgeçitlerimiz yine anlık su baskınları ile kullanılamaz hale geldi ancak bu bilindik manzaralar sadece caddelerde, sokaklarda, altgeçitlerde olmadı Bazı kırsal mahallelerimizle birlikte özellikle Yeniceköy ve Akhisar mahallemizde felaket boyutunda manzaralarla karşılaştık. Maalesef al yapı sorununa dair belediyemizden yine bilindik cevaplar geldi. “

YETKİLİLER DEĞİŞSEDE BİZE SÖYLENEN TÜRKÜ HEP AYNI
“Değerli İnegöl halkımız. Yıllardır yetkililerden duyduğumuz altyapımızla ilgili bu bilindik cevapların sadece bir kısmını şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yıl 2012: Bize “Altyapı konusunda İnegöl’ün ciddi mesafeler aldığını” belirttiler.
Yıl 2013: Bize su baskınlarının İnegöl’ün coğrafi yapısına bağlı olduğunu söylediler.
Yıl 2014: Bize İnegöl için altyapı ve ulaşım çalışmalarını başlattıklarını müjdelediler.
Yıl 2015: Bize İnegöl’de altyapı için büyük bir proje hazırlığı içinde olduklarını söylediler.
Yıl 2017: Bize tekrar altyapıyı sil baştan yapacakları müjdesini söylediler.
Yıl 2018: Bize İnegöl’de su baskınlarının artık tarihe karışacağını söylediler.
Yıl 2019: Bize, 500 milyon liralık altyapı çalışmalarının 2019 Kasım ayında başlayacağını söylediler.
Şimdi yıl 2020: Yine bize gerekli yerlerle görüşme yapıldığını, İnegöl’de artık bu görüntülerin yaşanmayacağı son kez müjdelediler. Gördüğünüz gibi yıllardır yetkililer değişse de bize söylenen türkü hep aynı.  Söylenen bu türkünün maalesef çekilen klipleri de hep aynı oldu.”

HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMELİ
“Saadet partisi olarak geçmişte altyapı sorununa defaten dikkat çektik. Şimdi tekrar hatırlatıyoruz ve altyapı probleminin daha hızlı bir şekilde çözülmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Aksi taktirde önümüzdeki yıllarda İnegöl halkı bu problem yüzünden daha çok bedel ödemek zorunda kalacak. Bu duygu ve düşüncelerle; Bundan sonra Yağacak yağmurları, endişeyle değil  elimizde çayımız  gönlümüzde  huzur ve saadet dolu gözlerle izleyeceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”