HAYALİM KOLTUK TASARIM ATÖLYESİ KOLTUK TASARIMINDA TRENDLERİ BELİRLİYOR

İnegöl’de bulunan hayalim koltuk tasarım atölyesi koltuk firmalarına çizim yaparak ve üreterek koltuk sektöründeki trendleri belirlemeye devam ediyor.

HAYALİM KOLTUK TASARIM ATÖLYESİ KOLTUK TASARIMINDA TRENDLERİ BELİRLİYOR

İnegöl’de bulunan hayalim koltuk tasarım atölyesi sahibi Enes Temiz, yaptığı açıklamada; “Hayalim Koltuk Tasarım Atölyesi kurucu ortağı olduğum Fikirabi Creative Workshop kuruluşudur. “ diyen temiz sözlerine şu şekilde devam etti ;

TASARIMI 15 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİYORUZ

“Koltuk tasarımlarımızı sunduğumuz firmalar beğendikten sonra süreç 15 günlük bir zamanda tamamlanıyor. Yaptığımız iş çok meşakkatli olduğu için bu süreç bu kadar uzuyor. İskelet sıfırdan tasarlanıyor. Döşemesi sunulan çizimlerdeki gibi olması gerektiği için çok detaylı ve titiz bir çalışma seyrediyoruz”

1 ÜÇLÜ 1 BERJER DÖŞENMİŞ 1 ÜÇLÜ 1 BERJER İSKELET

“Süreç tamamlandığında beğenilen tasarımın sahibi olan firmaya 1 üçlü 1 berjer döşenmiş 1 üçlü 1 berjer iskelet olarak teslim ediyoruz ve bunun yanında üretime dair tüm kalıplarını firmaya teslim etmiş oluyoruz. Temiz sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Bizler Koltuk Sektörüne büyük küçük demeden her firmanın kendine ait koltuk tasarımları olması için çalışıyoruz. Bizlere Mahmudiye Mahallesi Armağan Sokak No:10 Adresinden veya 0224 711 95 00 numaramızdan ulaşabilirsiniz” dedi.