Hedef; Guanghzou, Pekin ve Shangay´da mağaza açmak

Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde Çin´in en büyük kenti Guangzhou´da düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı´na katıldı. Fuar kapsamında tasarım harikası ürünlerini dünyanın farklı noktalarından gelen sektör temsilcileriyle buluşturma imkanı bulan Kilim Mobil

Hedef; Guanghzou, Pekin ve Shangay´da mağaza açmak

Türkiye mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Kilim Mobilya, geçtiğimiz günlerde 43´üncü kez düzenlenen Guangzhou Mobilya Fuarı´na yeni nesil ürünleriyle damga vurdu.

Afrika, Güney Amerika, Ortadoğu ve Uzakdoğu´dan çok sayıda ziyaretçiye Türk mobilyasını tanıtma fırsatı yakalayan Kilim Mobilya, bu sayede önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Singapur, Panama, Güney Afrika´dan gelen sektör profesyonelleriyle yeni iş bağlantılarını gerçekleştiren Kilim Mobilya, ürünleriyle yeni pazarlara ulaşma noktasında önemli mesafeler kat etti.

Kilim mobilya olarak Honk Kong´a ürünlerini ihraç ettiklerini söyleyen Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, ?Honk Kong´ da bulunan iş ortaklarımız ile 4 yıldır işbirliği içerisindeyiz. Kilim Mobilya ürünlerini onların sayesinde son tüketiciyle buluşturuyoruz. Fuar kapsamında Çinli birçok sektör profesyonelleriyle buluşma ve görüşme şansı yakaladık. Bu görüşmeler neticesinde önemli kararlar aldık ve maksimum 2 yıl içerisinde Guanghzou, Pekin veShangay´da mağaza açmayı hedefliyoruz. Tabii henüz olgunluk aşamasında olan bu planlarımız ileriki günlerle netleşecek? dedi.