HİNDİSTAN İMOS´UN EVİ OLDU, HİNDİSTAN´DA 3. KEZ FUAR

İMOS tarafından ilk olarak 2017 yılında düzenlenen IIFF Hindistan Mobilya fuarı bu yıl 21/24 Kasım tarihleri arasında Mumbai´de üçüncü kez düzenlenecek.

HİNDİSTAN İMOS´UN EVİ OLDU, HİNDİSTAN´DA 3. KEZ FUAR

Konu ile alakalı bir açıklama yapan İMOS Başkanı Okan GÜLER ?Hindistan ülkemizin hedef pazarlarından biri. 2015 senesinde ilk olarak pazarlama faaliyetlerine başladığımız Hindistan´da 2017 yılından bu yana fuar organize ediyoruz. Fuarla beraber Hindistan´a olan ihracatımız 5 kattan fazla artmış durumda. Bu ülkenin potansiyeli çok daha fazla, fuarla beraber arttırdığımız ihracatımızı daha yukarılara taşımak istiyoruz? dedi.

Fuarların devamlı yapılmasının ve katılımda ısrarcı olunmasının önemine değinen Okan Güler ?Fuarlarda başarıyı getiren en önemli nokta ısrarcı olmak. Bu sebeple bu fuarda ısrarcıyız. Bu seneden sonra da bu fuarı yapmaya devam edeceğiz. İlk fuara gelmeyen müşteri ikinci fuarda gelmeye başlıyor. Bizlerde fuardan sonra gelen istatistiklerde bunu net olarak görüyoruz. Gelen müşteri sayısı ve kalitesi her sene artıyor.? Diye konuştu.

Hindistan´da bu sene fuar dışında Türk mobilya algısını güçlendirmek için bir tasarım etkinliği de düzenleyeceklerinin altını çizen Başkan Güler ?Türk mobilyası olarak dünyanın her yerinde aynı bilinirliğe sahip değiliz. Bu sebeple katılım dışında da algıyı güçlendirecek aktivitelere ihtiyacımız var. Bu sebeple bizi tanımaya başlayan Hindistan mobilya ithalatçıları açısından tasarım yönümüze dikkat çekmek için İnegöl´de 5 yıldır aralıksız yaptığımız I´m Design etkinliğini I´m Design India olarak fuarla eş zamanlı olarak Mumbai´de düzenleyeceğiz. Dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid, dünya tasarım örgütü başkanı Srini Srinivasan, Türkiye´nin en önemli tasarımcılarından Atilla Kuzu ve Ece Yalım gibi isimlerin katılacağı etkinlikle hem fuara ilgiyi arttıracağız hem de Türk mobilya algısını arttıracağız.? Dedi.

Fuara 50´ye yakın Türk mobilya üreticisinin katıldığını belirten Okan Güler tüm üreticileri bu fuara katılmaya davet etti.