ILGIN HEYETİNDEN İNEGÖL´E ZİYARET

Ilgın Kaymakamı Y. Fatih Kadiroğlu, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ve beraberlerindeki ilçe protokolü, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İnegöl´ü ziyaret ettiler.

ILGIN HEYETİNDEN İNEGÖL´E ZİYARET

Ilgın Kaymakamı Y. Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Yalçın Ertaşve ilçe protokolünden oluşan heyet, Ilgın´da gerçekleştirilecek olan OSB çalışmaları kapsamında bilgi alışverişinde bulunmak için İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İnegöl´e gelerek ziyaretlerde bulundular.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

Heyetin ilk durağı İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ilgın heyetini ağırlayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?İnegöl´de uzun yıllar Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten ve ardından Ilgın Belediye Başkanı seçilen Yalçın Ertaş Başkanımız ile ilçe protokolünü şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Başkanımız öncülüğünde Ilgın´da Organize Sanayi Bölgesi teşekkül edildi. Bizler de İnegöl olarak bu noktada kendilerine tecrübelerimizi aktaracağız. İnegöl çok önemli bir sanayi şehridir ve 3 Organize Sanayi Bölgesiyle birlikte ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bizler İnegöl olarak Ilgın´a destek ve katkı vermeye hazırız. Ziyaretlerinden dolayı heyetimize teşekkür ederiz? dedi.

/resimler/2020-1/13/1717444022503.jpg

İNEGÖL BANA ÇOK ŞEY KATTI

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ise, ?8 yıl İnegöl´de Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yaptım. Görev yaptığım sürede çok şey kazandığımı düşünüyorum. 55 bin nüfusa sahip Ilgın ilçemizde Organize Sanayi Bölgemizi oluşturduk. Seçim sürecinde 1 tane OSB hedefliyorduk. Şu anda 3. Organize Sanayi Bölgesini oluşturmayla ilgili altyapı çalışmalarımız başladı. Nasıl daha iyi bir yapı oluşturabiliriz anlamında İnegöl´de gerçekleşmiş olan Organize Sanayi Bölgelerini incelemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizlere ev sahipliği yapan ve desteğini esirgemeyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Yavuz Uğurdağ´a teşekkür ederiz? diye konuştu.

 

Ziyaretin akabinde İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ilgın heyetine 1. ve 2. OSB, Arıtma Tesisi, Mobiliyum AVM ve Ertuğrulgazi Caddesi´ni gezdirerek bölgelerdeki gelişimler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardılar.

/resimler/2020-1/13/1718072460450.jpg