İMİDER Üniversitelilerle Buluştu

İMİDER Yeni Başkanı Hasan Varlı, yönetim kurulu üyesi Erkan Atalay ve İnegöl ile yoğun ticaret yapmakta olan Libyalı Al Motajaded firmasının sahibi işadamı Mohamed Al Yassir, Uludağ Üniversite İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle buluşarak söyleşi ge

İMİDER Üniversitelilerle Buluştu

Katılımın oldukça yoğun olduğu; interaktif ve de sıcak bir ortamda geçen söyleşide, öğrencilere birçok tecrübelerini aktaran katılımcılar, özellikle dış ticarette olmazsa olmazların, standart donanımların, faydalı gereksinimlerin altını çizerek canlı örneklerle anlattılar. Artık her yıl birkaç defa yapılan bu söyleşilerde, öğrencilere, farkındalık nedir, bir kariyer planı nasıl hazırlanır, mücadele teknikleri nelerdir, fırsatları görüp pozisyon almak nasıl başarılabilir sorularının cevapları canlı örneklemelerle anlatıldı.

FİRMALARDAN BEKLENTİLER KONUŞULDU

Bu yıl bir yenilik daha yaparak, yabancı işadamı  da dâhil edildi ve aslında hedefteki müşteri adaylarının, buradaki satış-pazarlama ekibinden, firmalardan ne bekledikleri anlaşılmaya çalışıldı.  Öğrenciler de interaktif olarak katılarak, sorularla meraklarını giderme fırsatı buldular.

İMİDER yetkilileri daha önceki yıllarda olduğu gibi, şimdi ve gelecekte de öğrencilerin; staj, kurs, kişisel gelişim, mesleki ve genel kültür gelişimi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ilettiler.