İMOSPAK´TAN BEDEN DİLİ EĞİTİM SEMİNERİ

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) tarafından, İMOS toplantı salonunda üyelerine ´BEDEN DİLİ´ konusunda seminer verildi.

İMOSPAK´TAN BEDEN DİLİ EĞİTİM SEMİNERİ

İMOS binasında gerçekleşen, F.A AKADEMİ Eğitmeni Satış ve Pazarlama Uzmanı Ferit AYBAR tarafından verilen eğitime, İnegöl´de faaliyet gösteren mobilya firmalarının pazarlama departmanlarında görevli komite üyeleri katıldı.

Seminerde beden dilinin önemi ve iş hayatında nasıl kullanabiliriz ve faydalarından bahsedildi. Seminer öncesi bir konuşma yapan İMOSPAK Başkanı Varol AYDIN , "İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi, 2010 yılından beri faaliyetlerine devam etmektedir. İstanbul fuar öncesi üyelerimize faydalı olabilecek bir seminer düzenleyerek daha iyi bir fuar dönemi için bu geceyi düzenlediklerini söyleyerek , İMOSPAK üyeleri olarak her ay düzenli toplantılar yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tutuyor, piyasa analizleri yapıp, fikir alışverişlerinde bulunuyor ve bu aktivitelerin üyelerimiz için faydalı olabileceği her konuda devam edecek.? dedi.